Taxichauffeur wordt agressief na kus van twee mannen in Antwerpen (Video)

De Antwerpse decorateur Pieter Porter is op kerstdag door een taxichauffeur aangevallen nadat hij een vriend een kus op de wang gaf.”Hij schreeuwde dat wat wij deden weerzinwekkend is en dat hij 'onze soort' niet in zijn taxi wou”, zo getuigt Pieter Porter in verschillende interviews. De taxichauffeur die in onderaanneming werkte voor taximaatschappij Antwerp Tax is op staande voet ontslagen. Het taxibedrijf heeft ondertussen excuses aangeboden aan de aangevallen decorateur.

 

Pieter Porter van de bekende interieurzaak House of Porter was op kerstdag met enkele vrienden op restaurant geweest en nam samen met een vriend een taxi naar huis. Ik de taxi gaf Pieter Porter de andere man een kus op de wang om hem te bedanken voor de fijne avond.

 

De taxichauffeur had dit gezien, stopte onmiddellijk en begon tegen de twee mannen te schreeuwen."Dat we 'disgusting' waren. Dat 'onze soort' niet welkom was in zijn taxi. Ik heb nog geprobeerd om te bemiddelen. Gevraagd of het ook zo'n probleem zou zijn mocht ik geen man op de wang gezoend hebben, maar een vrouw. 'Nee', antwoordde die taxichauffeur doodleuk. Hij zei dat een man die een vrouw kust 'iets compleet anders is.”

 

De twee mannen stapten uit en wilden een foto van de nummerplaat nemen maar toen werden de twee mannen aangevallen en daarbij werd de gsm uit de handen van Pieter Porter geslagen. Na het voorval diende de decorateur een klacht in tegen de agressieve chauffeur.

 

Bij taximaatschappij Antwerp Tax reageerde ze geschrokken toen ze  van de aanval hoorden."Dit gedrag aanvaarden we niet van onze chauffeurs", zegt zaakvoerder Koen Van Oorschot in Het Laatste Nieuws. "De taxichauffeur in kwestie werkte niet rechtstreeks voor ons, maar voor een onderaanneming. Hij is op staande voet ontslagen. Ik heb me ook al persoonlijk geëxcuseerd bij meneer Porters, die al bijna twintig jaar vaste klant is bij ons. We zitten hiermee verveeld, want dit past niet bij de normen en waarden die wij als bedrijf uitdragen."

 

 

 Bekijk hier de reportage van ATV.

Deel dit artikel via:
Reacties zijn uitgeschakeld.

Laatste nieuws

Volg ons ook via:

Gerelateerd nieuws

Populairste