• SupaWear

    Supawaer

    Flitsend en kleurig ondergoed, sport en swimwear van Down Under. 

  • colt

    Colt

    Of het nu gaat over ondergoed, fetisch wear of sex toys: Colt is als merk niet meer weg te denken uit de gayscene.

  • Jack Adams

    Jack Adams

    Jack Adams staat synoniem voor grensverleggend ondergoed en sportwear voor de athletische en zelfverzekerende man die mannelijkheid en vertrouwen uitstraalt.

  • 2EROS

    2EROS: Australian Lifestyle

    2EROS is a designer merk van swimwear en ondergoed voor mannen die houden van een simpele vormgeving. Het merk staat garant voor in Australie ontworpen kledij. 2EROS is er voor de stijlvolle man vol vertrouwen en die niet bang is voor een beetje aandacht.

  • Good Boys Gone Bad

    Good Boy Gone Bad

    GBGB definieert  SEXY opnieuw als het aankomt op ondergoed en sportkledij.

  • 19,95 €
    Nieuw

    Eén van de nieuwe trends in 2016 wordt colour blocking en en die zijn duidelijk aanwezig in de Vavoom-lijn.De scherpe en gedurfde lijnen accentueren het bekken om zo het ultieme slimeffect te creëren. De onderbroeken hebben natuurlijk de signature look en feel die we van 2EROS gewoon zijn.

    19,95 €
  • 32,95 €
    Nieuw

    Na de introductie van de Vavoom zwembroeken breidt het Australische merk 2Eros de kleurrijke looks ook naar zijn onderbroeken en bodywearlijnen uit. Eén van de nieuwe trends in 2016 wordt colour blocking en en die zijn duidelijk aanwezig in de Vavoom-lijn. De scherpe en gedurfde lijnen accentueren het bekken om zo het ultieme slimeffect te creëren. 

    32,95 €
  • 29,95 €
    Nieuw

    Eén van de nieuwe trends in 2016 wordt colour blocking en en die zijn duidelijk aanwezig in de Vavoom-lijn. De scherpe en gedurfde lijnen accentueren het bekken om zo het ultieme slimeffect te creëren. De onderbroeken hebben natuurlijk de signature look en feel die we van 2EROS gewoon zijn. 

    29,95 €
  • 7,95 €
    Nieuw

    Drie uitzetbare penisringen in opwindende glinsterende optiek. Houdt HEM door het bloedstuwingseffect lang hoog en stimuleert U met de verschillende stimulerende structuren! Apart of in combinatie draagbaar. Doorsnede 1,5 cm maar zeer rekbaar. Materiaal 100% Siliconen.

    7,95 €
  • 34,95 €
    Nieuw

    Begin het schooljaar met de nieuwe Campus Gym Boxer. Deze boxer heeft een elastische  met daarop het Manview logo.De voorkant is volledig aanpasbaar dankzij de tweekleurige paneelvormige buidel die dankzij de veter naar je eigen goesting kan aangespannenwonnen. De beenopeningen zijn heveb een afwerking in dezelfde kleur als de buidel.Kleuren:...

    34,95 €

Volg ons op Facebook

  • Gratis Verzending vanaf 20 Euro

    Wij versturen jouw bestelling vanaf 20 euro gratis per post in een neutrale verpakking.