Deze mannen strijden voor de titel van Mister Gay World

gepost op 09/04/2018

Vanaf maandag 9 april kun je online je stem uitbrengen voor één van de 21 kandidaten die vanaf 21 mei in Zuid-Afrika gaan strijden voor de titel van Mister Gay World. Wij supporteren natuurlijk voor onze eigen Mister Gay Belgium Jamie Deblieck die ons land zal vertegenwoordigen.


Jamie heeft net zoals de verschillende andere kandidaten een promofilmpje opgenomen waarin hij het ondermeer heeft over zijn strijd tegen gaybashing en de promotie van het charter waarmee hij bedrijven overhaalt om een LGBT-vriendelijke werkomgeving te creëren. Jamie is onlangs zelf nog slachtoffer geworden van een gewelddadige aanval omdat hij homo is. Het filmpje is in Antwerpen opgenomen.

Het zal meteen ook zogoed als de laatste officieel actie zijn voor Jamie als de huidige Mister Gay Belgium want een week na de verkiezing van de nieuwe Mister Gay World wordt er in Antwerpen al de nieuwe vertegenwoordiger gekozen voor de Belgische LGBT-gemeenschap.

Maar voor het zover is kunnen we natuurlijk massaal Jamie naar de overwinning stemmen in Zuid-Afrika. Na een eenmalige registratie op de website van Mister Gay World kun je dagelijks je stem achter laten op je favoriete kandidaat.
Bekijk hier beneden de reeds beschikbare video’s van de kandidaten.


Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select