Ik ga even zaad halen - Suzanne Geysendorpher

gepost op 28/11/2016

Ik ga even zaad halen is het openhartige verhaal van Suzanne die op zoek gaat naar een spermadonor.
Zesendertig is ze, als ze zich realiseert dat haar eitjes beperkt houdbaar zijn. Zesendertig, alleenstaand en lesbisch. Haar zoektocht naar donorzaad brengt bizarre, humoristische en ontroerende wendingen met zich mee. Het wordt er niet makkelijker op als er een nieuwe partner in haar leven komt.
Met een scherpe en kritische blik bekijkt Suzanne de mogelijkheden, met daarbij één ding in het achterhoofd: wat is het allerbeste voor haar toekomstige kind?
Uiteindelijk vindt ze een donor op een manier die ze zelf niet voor mogelijk had gehouden.

Suzanne Geysendorpher neemt de lezer mee in de nog onontgonnen wereld van donorspeeddates. Ze schudt aan bestaande conventies binnen ziekenhuizen, klinieken en Deense spermabanken en geeft de lezer een grote inkijk in de complexiteit van de lesbische liefde als de kinderwens op het spel staat.

Uiteindelijk vindt Suzanne een donor op een manier die ze zelf niet voor mogelijk had gehouden.Het boek kruipt onder de huid en laat niet meer los. Geschreven in een stijl die recht in het gezicht slaat.

Over de auteur
Suzanne Geysendorpher (1975) schreef haar boek omdat ze gewild had dat er een boek als dit had bestaan toen zij aan haar zoektocht begon. Ze is ondertussen trotse moeder van een zoon van anderhalf jaar.

Bol.com - Ik ga even zaad halen - Suzanne Geysendorpher

Ik ga even zaad halen - Suzanne Geysendorpher

Bol.com

19,95 euro €

Koop hier

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).