LGBT-boekhandel Kartonnen Dozen opent deze week de deuren

gepost op 02/11/2016

Op 4 november 2016 opent boekhandel Kartonnen Dozen zijn deuren. Daarmee krijgt Antwerpen opnieuw een lgbt-winkel, en de wijk Zurenborg eindelijk een boekhandel. Op 12 november wordt de opening gevierd met een feest.

Karntonnen Dozen is de voortzetting van boekhandel 't Verschil, de zaak gespecialiseerd in holebi- en transgenderboeken die eind vorig jaar in de Minderbroedersrui in Antwerpen te deuren sloot. Met een crowdfunding-actie werd geld ingezameld voor een opstart op de Draakplaats.

De donateurs en helpers worden tijdens het openingsfeest getrakteerd op een†exclusief feest met Kristien Hemmerechts, Naomi Beeldens, Leen Van Hulst, Vero Beauprez†en Sharmila Madhvani. Fran Bambust leidt het geheel in goede banen.

Om 20 uur gaan de feestdeuren open voor het grote publiek.†De bezoekers worden verwelkomd door Mister Gay Belgium en verschillende auteurs lezen voor en vertellen wat Kartonnen Dozen voor hen betekent.†Kathleen Vandenhoudt maakt er een swingende avond van met een live optreden.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).