Aandacht voor holebi's op nieuwe toerismesite Antwerpen


De stad Antwerpen heeft een nieuwe toeristische website gelanceerd met daarop een luik dat zich richt op de holebi-toeristen die de stad willen bezoeken.

De nieuwe website van Antwerpen Toerisme & Congres bestaat in vier talen (Nederlands, Frans, Duits en Engels) en is de informatiebron bij uitstek met een overzicht van het toeristische aanbod in de stad. Onder 'Antwerpen op maat' in het bezoekersdeel van de site http://visit.antwerpen.be vind je de gay-pagina terug met daarop een greep van de activiteiten en zaken die je als gay toerist kunt bezoeken.

Het is niet de eerste keer dat de Antwerpse Toeristische dienst zich op de holebi-toerist richt. Zo noemt de stad zich al enkele jaren de gay-hoofdstad van Vlaanderen en werd er tijdens de WorldOutGames in Kopenhagen een heuse promotie-campagne opgezet om de stad als reisbestemming voor holebi's te promoten. In 2013 worden de volgende WorldOutGames in Antwerpen georganiseerd. Voor het zover is wordt de stad eind juni al met de Antwerp Pride overgoten met een roze saus.

Come and visit Antwerp! from Antwerpen Toerisme & Congres on Vimeo.Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/gaylive/public_html/mf.php on line 897
Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ɠ2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).