Last Minutes, Reizen en Hotels Vergelijken?
Al 50.000 Belgische bezoekers voor Girl
Netflix trekt stekker uit Orange Is The New Black
Girl valt ook in Gent in de prijzen
Tv-monument Walter Capiau overleden
Video: John Barrowman steunt pas uit de kast gekomen homo in Gent
Comédienne Wanda Sykes komt volgend jaar naar Antwerpen
Recordaantal inzendingen voor Holebikort wedstrijd
Video:Voor de mannen duikt de homo-geschiedenis in
Abba opnieuw bovenaan in de Homo Top 100 Zweedse kortfilm slaat dubbelslag tijdens Holebikort
Transgenderfilm Girl is de Belgische inzending voor de Oscars
De film Girl van regisseur Lukas Dhont is dit jaar de Belgische inzending voor de Oscars. Op het filmfestival van Cannes won de film al vier prijzen, waaronder die voor beste regiedebuut.
Jim Parsons is Big Bang Theory's Sheldon Cooper moe
Acteur Jim Parsons is klaar met zijn personage Sheldon Cooper in de komische serie The Big Bang Theory. Hij zal nog één seizoen in de huid kruipen van het personage dat hij al elf jaar lang speelt. Na het volgende, twaalfde seizoen, stopt de nog steeds populaire serie dan ook definitief.
Mister Gay Belgium start met House+Love=Home campagne
Mister Gay Belgium Bart Hesters lanceert tijdens Antwerp Pride een zichtbaarheidscampagne om nogmaals aan te kaarten dat iedereen 100% zichzelf moet kunnen zijn, en dit niet enkel tijdens de pride periode.
Ruby Rose gaat lesbische Batwoman spelen
Actrice Ruby Rose kruipt in het lederen kostuum van de lesbische superheldin Batwoman. De actrice zal voor het eerst te zien zijn als Batwoman tijdens de jaarlijkse cross-over tussen de verschillende superheldenseries van de Amerikaanse zender CW, The Flash, Arrow, Supergirl en Legends of Tommorrow. Als alles goed gaat zal na Batwoman na de cross-over een eigen serie krijgen. Het is de eerste keer dat een lesbisch personage van uitgeverij DC Comics een eigen serie krijgt en dat het hoofdpersonage ook gespeeld wordt door een lesbische actrice.
Stadsdichter Maud Vanhauwaert maakt een onmogelijk spel over genderidentiteit
De Antwerpse stadsdichter Maud Vanhauwaert heeft eigen versie van het een bekende gezelschapsspel Wie is het? gemaakt dat bij haar nieuwe stadsgedicht past. De installatie die ons hokjesdenken en -kijken in vraag stelt zal tijdens het Antwerp Queer Arts Festival te zien zijn in het MAS.
Ook boysband STORM3 op slotfeest Antwerp Pride
De Nederlandse popgroep STORM3 zal dit jaar voor het eerst optreden tijdens de afsluitende show van Antwerp Pride aan het Steen. Het zal het tweede internationale optreden zijn van Devon Donovan, Koen van der Heide en Patrick la Lau. Vorige maand waren ze reeds te zien op de CSD Stuttgart Pride in Duitsland.
Transfilm komt er mogelijk niet na vertrek Scarlett Johansson
Na de hele heisa rond de trans-film Rub & Tug en de casting van actrice Scarlett Johansson heeft de regisseur Rupert Sanders laten weten dat de film er meer als waarschijnlijk helemaal niet komt.
Gunter Levi en Sven de Ridder zijn homokoppel in nieuwe Ketnet-reeks
Gunther Levi en Sven De Ridder gaan een homo-koppel spelen in de nieuwe Ketnet-fictiereeks #LikeMe. Ze spelen de ouders van één van de hoofdpersonages. De opnames van deze fictiereeks met een hoog musicalgehalte is deze week begonnen.
Naakte roeiers niet meer welkom op Instagram
De instagramaccount van het Britse roeiteam dat sinds 2009 jaarlijks een naaktkalender tegen homofobie uitbrengt is permanent opgeheven. Dat heeft de social mediamanager van de Warwick Rowers, Lucas Etienne, bekend gemaakt. Wat de reden is voor de schorsing van de account is niet duidelijk.
Moord op Gianni Versace vanaf deze week bij Q2
Q2 brengt vanaf zondag het tweede seizoen van American Crime Story op antenne waarin de moord op de homoseksuele modeontwerper Gianni Versace centraal staat. De Italiaanse modeontwerper werd op 15 juli 1997 voor de deur van zijn villa in Miami doodgeschoten door Andrew Cunanan. De moord is het vertrekpunt van American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace.
Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018
De 32-jarige Bart Hesters uit het Oost-Vlaamse Lochristi werd zaterdagavond in Theater Elckerlyc in Antwerpen verkozen tot de nieuwe Mister Gay Belgium. Bart is zorgkundige en kwam als beste van de twaalf finalisten naar voren tijdens de zoektocht naar een ambassadeur van en voor de Belgische LGBT+ gemeenschap. Hij werd ook verkozen tot Mister Fotogeniek.
Girl openingsfilm op Filmfestival van Gent
‘Girl’ van Lukas Dhont, winnaar van de Queer Palm op het filmfestival van Cannes, zal op dinsdag 9 oktober het filmfestival van Gent openen.
Zuhal Demir in jury Mister Gay Belgium
Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir zal op 2 juni samen met ondermeer Sennek, Josje Huisman, Jan Verheyen, Sofie Dumont en Koen Crucke beslissen wie de nieuwe Mister Gay Belgium wordt. De organisatoren van de verkiezing hebben de juryleden voorgesteld voor de zesde editie.
Jongens van Trinxx bespuwd tijdens optredens
Trinxx is vanavond te zien tijdens de studioshow van ‘Belgium’s Got Talent‘ op VTM. Intussen maken Raf Van Puymbroeck (23), Jef De Prins (21) en Yannick Van Damme (19)reclame voor hun act. Helaas is dat niet altijd positief onthaald.
Conchita Wurst maakt hiv-status bekend na chantage
Eurovisie songfestival-winnares Conchita Wurst heeft bekend gemaakt dat ze hiv-positief is. Thomas Neuwirth, die met zijn alter-ego het songfestival won in 2014 maakte het nieuws bekend via Instagram nadat iemand hem probeerde de chanteren met zijn seropositieve status.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select


Select