Homo's tippen ItaliŽ als winnaar Eurovisie Songfestival
Hilde Crevits in jury Mister Gay Belgium
Riverdale-actrice komt als biseksueel uit de kast
Rusland doet niet mee aan Eurovisie Songfestival
Ricky Martin gaat partner van Gianni Versace spelen in American Crime Story
Finalisten Mister Gay Belgium krijgen rondleiding in het Parlement
Netflix geeft eerste beelden van seizoen 5 van Orange Is The New Black vrij
Ian McKellen doet emotionele getuigenis in kortfilm
Derde plek voor Mister Gay Belgium op Mister World verkiezing Video: BelgiŽ als laatste naar finale songfestival
Barry Manilow komt (opnieuw) uit de kast
De legendarische zanger en entertainer Barry Manilow (73) heeft op bekend gemaakt dat hij homo is. Dat is opmerkelijk want in 2014 trouwde hij al met zijn vriend en manager Garry Kief. Ook voor zijn trouwe fans was het een publiek geheim dat de zanger van hits zoals Mandy en Copacabana homo is.
Doctor Who krijgt lesbische compagnon
Voor het eerst in meer dan 50 jaar krijgt Doctor Who een lesbische compagnon. Bill,gespeeld door actrice Pearl Mackie maakt meteen van haar verschijning in de reeks duidelijk dat ze op vrouwen valt.
George Michael na drie maanden in intieme kring begraven
Vierennegentig dagen na zijn overlijden op kerstdag is pop-icoon George Michael (53) woensdag in intieme kring begraven.
De Kerstman is een homoseksuele zwarte man in nieuw kinderboek
De kerstman is een homoseksuele zwarte die samen met zijn blanke man op de noordpool leeft. Dat is het onderwerp van een nieuw (engelstalig) kinderboek dat tegen kerstmis in de winkels moet liggen.
Primeur voor de Power Rangers: Eerste lesbische superheld in de bioscoop
Eťn van de nieuwe Power Rangers in de gelijknamige nieuwe film is een lesbienne. Het is de eerste keer dat een superheldenfilm uitpakt met een openlijk homoseksueel hoofdpersonage.
Video:Geen Beauty and the Beast-release in MaleisiŽ na censuur
Disney gaat de nieuwe live-action versie van ďBeauty and the BeastĒ niet vertonen in MaleisiŽ nadat de censuurcommissie een Ďhomoseksueleí scene heeft verwijderd.
George Michael stierf een natuurlijke dood
De dood van George Michael is niet te wijten aan drugsmisbruik. Volgens de lijkschouwer is de zanger een natuurlijke dood gestorven. George Micheal bezweek op eerste kerstdag aan aan een verwijding van de hartspier en leververvetting. George Michael overleed plots op eerste kerstdag, hij was 53. Zijn plotse dood bracht de geruchtenmolen op gang.
Will Ferdy viert negentigste verjaardag
Charmezanger Will Ferdy wordt vandaag 90 jaar. Will Ferdy, bekend van liedjes als 'Het Schrijverke' en 'Christine', was de eerste Vlaamse artiest die de moed had om zich op televisie te outen als homo. In 2015 kreeg hij van Cavaria de Lifetime Achievement Award hiervoor.
Touristicogay krijgt nieuw broertje
Touristicogay heeft er een nieuw broertje bij: de Touristicogay blog. Het wordt de plek waar je kan genieten van de persoonlijke verhalen achter de nieuwsberichten die verschijnen op www.touristicogay.be.
Overleden trans-actrice Alexis Arquette vergeten tijdens In Memoriam Oscar-segment
Fans en familie van de vorig jaar overleden Alexis Arquette zijn boos dat de actrice niet vernoemd werd in het 'In Memoriam' segment dat tijdens de Oscar-uitreiking werd getoond. De actrice werd wel geŽerd tijdens de Screen Actors Guild die vorige maand werden uitgereikt.
Moonlight wint Oscar voor Beste Film op chaotische manier
De Oscaruitreiking van zondagnacht verliep in chaos. Warren Beaty en Fay Dunaway mochten de Oscar voor de Beste Film uitreiken maar hadden de verkeerde envelop meegekregen en gaf eerst de Oscar voor beste film aan La La Land. Die moest echter gaan naar het homo-drama Moonlight dat eerder al twee Oscars had gewonnen, die voor beste geadapteerde script en beste mannelijke bijrol voor Marhershala Ali.
Video: Nieuwe Mister Gay Belgium-finalisten voorgesteld
Afgelopen donderdag werden in het Antwerpse Felix Pakhuis tijdens een bruisende persconferentie de ďgouden 12Ē Mr. Gay Belgium-finalisten 2017 voorgesteld. Aan de oproep om de 22-jarige, docent sport en bewegen, Raf Van Puymbroeck op te volgen als Mister Gay Belgium 2017 gaven meer dan 145 mannen een positief gevolg.
Video:YouTuber Bryan Odell komt uit de kast
De 26-jarige YouTuber Bryan Odell is in zijn nieuwste video uit de kast gekomen als homo. Zaterdag postte hij het filmpje op zijn kanaal BryanStars dat 716.000 abonnees heeft. Hij noemde het filmpje het meest persoonlijke dat hij de afgelopen acht jaar gemaakt heeft.
Nederlands opsporingsprogramma gaat op zoek naar gaybashers
Het Nederlandse programma ĎOpsporing Verzochtí gaat vanavond (dinsdag 14 februari) op zoek naar de gaybashers die een homo-koppel in oktober in Amsterdam in elkaar sloegen.
Rapster Young MA komt uit de kast
De uit Brooklyn afkomstige rapster Young MA heeft bekend gemaakt dat ze een lesbienne is. Vorig jaar scoorde ze een hit met het nummer 'Oouuu'.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2017 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).