Nieuw seizoen van the L-Word op komst
True Blood-acteur Nelsan Ellis overleden
Nieuw werk van George Michael binnenkort in de winkels
RuPaul krijgt eigen ster op de Hollywood Walk of Fame
Video: James Corden stuurt 297 dvd's van Philadelphia naar Trump
Orphan Black-acteur komt uit de kast.... en niemand is verrast.
Generation M wint Diversity Ambassador Award
Mister Gay Belgium organisatoren zetten een punt achter hun relatie
Heroes-acteur ge-out als homo Video: Miniserie blikt terug op tien jaar Mister Gay Europe verkiezingen
Geen nieuw seizoen meer van Sense8
De serie werd geregisseerd door de transgender regisseuses Lana en Lilly Wachowski. De serie volgde de avonturen van acht panseksuele personages die geestelijk met elkaar in contact staan.
Raf Van Puymbroeck ruilt Mister Gay Belgium sjerp voor high heels
De voormalige Mister Gay 2016 en docent sport en bewegen aan de Thomas More Hogeschool Raf Van Puymbroeck (22) blijft ook na zijn jaar een verhaal van diversiteit vertellen, maar deze keer wel via dans. Want samen met Jef De Prins (20) en Yannick Van Damme (18) stelde hij tijdens het Mister Gay Belgium gala zijn nieuwe project ĎTrinxxí voor. Een formatie bestaande uit 3 jonge mannen, die dansen op naaldhakken Ė high heels.
Video:Jaimie Deblieck is de nieuwe Mister Gay Belgium
De 18-jarige student tuinbouw, Jaimie Deblieck uit het West-Vlaamse Roeselare werd zaterdagavond in Theater Elckerlyc in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium 2017, een verkiezing voor homoseksuele mannen, waarbij ze op zoek gaan naar een ambassadeur van en voor de Belgische LGBT gemeenschap.
Derde plek voor Mister Gay Belgium op Mister World verkiezing
De 36-jarige John Fernandez Raspado is donderdagnacht op Grand Canaria verkozen tot de nieuwe Mister Gay World 2017. Mister Gay Belgium Raf van Puymbroeck werd de tweede runner-up en moest enkel Mister Gay Spanje laten voorgaan.
Video: BelgiŽ als laatste naar finale songfestival
BelgiŽ heeft zich kunnen plaatsen voor de finale van het Eurovisie Songfestival van aanstaande zaterdag. Blanche vertegenwoordigde ons land in Kiev met het nummer City Lights. Net als vorig jaar sleepte ons land als laatste een ticket voor de finale in de wacht.
Homo's tippen ItaliŽ als winnaar Eurovisie Songfestival
Het Italiaanse liedje ĎOccidentaliís karmaí gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen. ItaliŽ kreeg een nipte meerderheid van de stemmen in de poll die de zender organiseerde. Zweden, BelgiŽ en Nederland zouden volgens de kijkers respectievelijk op de tweede, derde en vierde plaats eindigen.
Hilde Crevits in jury Mister Gay Belgium
Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) zal op 27 mei mee beslissen wie de nieuwe Mister Gay Belgium wordt. De minister zal samen met ondermeer Sven De Ridder, Josje Huisman, Stefaan Degand en Jean-Marie Pfaff zetelen in de jury.
Riverdale-actrice komt als biseksueel uit de kast
Stranger Things en Riverdale-actrice Shannon Purser heeft op Twitter bekend gemaakt dat ze bi is. De 19-jarige actrice deed vorige week al een uitspraak dat ze het moeilijk had om haar seksualiteit te verzoenen met haar geloof. In een emotionele boodschap heeft ze nu haar hart helemaal gelucht.
Rusland doet niet mee aan Eurovisie Songfestival
Rusland doet dit jaar niet mee aan het Eurovisie Songfestival omdat hun kandidate, Julia Samoylova, van OekraÔne geen toelating krijgt om het land binnen te komen. Organisator EBU heeft aan Rusland twee alternatieven aangeboden maar daar gingen de Russen niet op in.
Ricky Martin gaat partner van Gianni Versace spelen in American Crime Story
Ricky Martin gaat de partner van de vermoorde modeontwerper Gianni Versace spelen in het nieuwe seizoen van American Crime Story. Het is voor het eerst dat hij een homoseksueel personage zal spelen sinds hij in 2010 als homo uit de kast kwam.
Finalisten Mister Gay Belgium krijgen rondleiding in het Parlement
Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puymbroeck en de MGB-finalisten hebben donderdag een officiŽle rondleiding in het federale parlement gekregen door senator†Pol Van Den Driessche.
Netflix geeft eerste beelden van seizoen 5 van Orange Is The New Black vrij
Naar jaarlijkse gewoonte heeft Netflix de trailer voor het nieuwe seizoen van 'Orange Is The New Black' op het net gegooid. De trailer gaat verder op,de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen.
Ian McKellen doet emotionele getuigenis in kortfilm
Acteur Sir Ian McKellen vertelt in een aangrijpende kortfilm over hoe het was om als homoseksuele jongen op te groeien in het Groot-BrittanniŽ in de jaren 40 en 50 voordat homoseksualiteit gelegaliseerd werd. De film werd gemaakt voor de de tentoonstelling Britainís Queer British Art die nog tot in oktober loopt in het Tate museum.
Barry Manilow komt (opnieuw) uit de kast
De legendarische zanger en entertainer Barry Manilow (73) heeft op bekend gemaakt dat hij homo is. Dat is opmerkelijk want in 2014 trouwde hij al met zijn vriend en manager Garry Kief. Ook voor zijn trouwe fans was het een publiek geheim dat de zanger van hits zoals Mandy en Copacabana homo is.
Doctor Who krijgt lesbische compagnon
Voor het eerst in meer dan 50 jaar krijgt Doctor Who een lesbische compagnon. Bill,gespeeld door actrice Pearl Mackie maakt meteen van haar verschijning in de reeks duidelijk dat ze op vrouwen valt.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2017 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select