Affiches met kussende mannen gevandaliseerd in Nederland
Video: Sennek trekt met dit nummer naar het Eurovisiesongfestival
MASH-acteur David Ogden Stiers overleden aan kanker
Video: Mister Gay Belgium en Vlaamse Vereniging Autisme starten zichtbaarheidscampagne
Video: De Fab Five zijn terug in Queer Eye reboot
Drie Mia's voor Oscar and the Wolf
Ketnet, Piet De Bruyn en Deborah Lambillotte grote winnaars Çavaria Awards
Video: Homo-koppel beleeft de perfecte dag in nieuwe videoclip
Video: John Oliver roept Vice-president Mike Pence tot de orde met een homoseksueel konijn Is Harry Styles uit de kast gekomen?
Video: Maud Vanhauwaert is nieuwe Antwerpse stadsdichter
Maud Vanhauwaert heeft op Gedichtendag het stadsdichterschap van Antwerpen overgedragen gekregen van Maarten Inghels. De komende twee jaar zal ze poëzie in de Scheldestad promoten. Vanhauwaert stelde haar eerste 'stadsgedicht' voor met een actie.
Video:Homo-icoon Tinky Winky overleden
De Britse acteur Simon Shelton Barnes, de man die jarenlang de paarse Teletubbie Tinky Winky speelde, is onverwacht overleden op 52-jarige leeftijd. Dat meldt zijn familie aan Britse media.
Cavaria maakt genomineerden voor Awards bekend
Çavaria, de koepel van holebi- en transgenderorganisaties,heeft de nominaties bekend gemaakt voor zijn Awards. De genomineerden zijn Ketnet, De Morgen en Novaya Gazeta voor de Çavaria Media Award, en Don Bosco Haacht, Stad Gent en Piet De Bruyn voor de Çavaria Campaign Award. De Çavaria Awards worden op 27 januari uitgereikt op het benefietevent SPARKLE in Kunstencentrum Vooruit in Gent.
George Michael domineert Homo Top 100
George Michael is in 2017 heer en meester in de Homo Top 100, de jaarlijkse hitlijst met de 100 beste holebi-songs aller tijden.
Netflix ontslaat Kevin Spacey
Netflix heeft alle banden verbroken met acteur Kevin Spacy en hem ontslagen uit de serie House of Cards. Ook de film Gore waarin Spacy te zien is wordt geschrapt.
George Michael postuum bovenaan Britse hitlijst
Tien maanden na zijn overlijden staat George Michael opnieuw bovenaan de Britse album-charts. De deze week heruitgegeven tweede solo-plaat van George Michael ‘Listen without prejudice/MTV Unplugged’ verkocht 30.000 keer meer exemplaren dan de debuut-cd van One Direction-lid Niall Horan. Het is de negende keer dat de Wham!-zanger de Britse album-charts aanvoert.
Mister Gay Belgium-organisator slachtoffer van identiteitsfraude
Mister Gay Belgium-organisator Bram Bierkens is het slachtoffer geworden van identiteitsfraude. Iemand gebruikt zijn foto’s op de datingsite Gayromeo en de gelijknamige app. Bierkens liet via Facebook zijn ongenoegen blijken na de ontdekking.
Truus Druyts wint L-Day award
Op 21 oktober 2017 werd tijdens de jaarlijkse L-day de allereerste L-award uitgereikt. Winnares werd Truus Druyts.
13 Reasons Why-acteur spreekt zich uit tegen conversietherapie
13 Reasons Why acteur Tommy Dorfman heeft zich uitgesproken tegen het controversiële vonnis van een Braziliaanse rechter dat conversietherapie voor homoseksuelen mogelijk maakt.
Geest van Freddie Mercury helpt tekenfilmfiguur uit de kast
De geest van Queen-zanger Freddie Mercury maakt een opwachting in de tekenfilm Big Mouth om de New Yorkse tiener Andrew Glouberman uit de kast te helpen.
Ex-Mister Gay Belgium Raf Van Puymbroeck en Bram Bierkens zijn koppel
Mister Gay Belgium organisator Bram Bierkens (30) heeft een nieuwe liefde gevonden in de voormalige Mister Gay Belgium Raf Van Puymbroeck (23). Dat laat het gelukkig koppel weten via hun sociale media-kanalen
Dochter van Jackie Chan komt uit de kast
De 18-jarige dochter van acteur Jackie Chan is donderdag op Instagram uit de kat gemok als lesbienne. Etta Ng plaatste een foto van zichzelf met een regenboogkleurige achtergrond op Instagram met daaronder de tekst “In het geval iemand de memo kreeg, Ik ben lesbisch”. Later veranderde ze de tekst in “#lgbtqai #lgbt #lesbian#androgynous’” en een regenboog emoji.
Carriere van Downton Abbey-acteur geschaad door homo-rol
Downton Abbey-acteur Rob James-Collier beweert dat zijn carrière schade heeft opgelopen omdat hij in de Britse reeks gestalte gaf aan de homoseksuele butler Thomas Barrow.
Deze hit mag Macklemore niet brengen tijdens rugby-finale van de voormalige premier van Australië
De voormalige premier van Australië Tony Abbott wil niet dat rapper Macklemore zijn nummer ‘Same Love’ brent tijdens een optreden in de pauze van een rugbywedstrijd. Momenteel kunnen de Australiërs zich via de post uitspreken over een mogelijke openstelling van het huwelijk voor homoseksuele koppels.
Laura Groeseneken vertegenwoordigd ons land op het Songfestival
Laura Groeseneken (27 jaar) gaat België in mei vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Lissabon. Lieven Van Gils had Laura als eerste te gast in zijn talkshow waar Peter Van de Veire het nieuws bekend maakte. Ze trakteerde het publiek en de kijkers al meteen op een adembenemend optreden.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).