Koninklijke onderscheiding voor uitgever van Zij aan Zij
Gaylive vanaf nu ook op Patreon
Zanger Aaron Carter out zich als biseksueel
Nieuwe single van Yasmine acht jaar na haar overlijden
Dit is het eerste homoseksuele personage in Star Trek
Video: Talkshowhosts vernietigend voor transgenderverbod in Amerikaanse leger
Heroes-acteur ge-out als homo
Video: Miniserie blikt terug op tien jaar Mister Gay Europe verkiezingen
Zoektocht naar nieuwe Mister Gay Belgium gestart Stan Van Samang sluit Antwerp Pride af
Nieuw seizoen van the L-Word op komst
De Amerikaanse zender Showtime heeft plannen voor een nieuw seizoen van the L-word.In het nieuwe seizoen zouden verschillende vaste personages opnieuw opduiken. Bedenkster Ilene Chaiken zou samen met actrices Jennifer Beals, Katherine Moenig en Leisha Hailey de serie produceren.
True Blood-acteur Nelsan Ellis overleden
Nelsan Ellis, die bij velen bekend werd dankzij de flamboyante Lafayette Reynolds in True Blood, is op 39-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen overleden.
Nieuw werk van George Michael binnenkort in de winkels
Binnenkort ligt er een nieuwe single van George Michael in de winkel. Net voor zijn overlijden op kerstdag vorig jaar was de Wham-zanger samen met producer Naughty Boy nieuw materiaal aan het opnemen. Eén van die nieuwe songs wordt binnenkort uitgebracht door de 32-jarige producer.
RuPaul krijgt eigen ster op de Hollywood Walk of Fame
Niemand minder dan drag-icoon RuPaul krijgt een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Voor RuPaul is het een van de vele hoogtepunten van 2017 tot nu toe, naast het winnen van een Emmy en MTV Award en trouwen met zijn partner George.
Video: James Corden stuurt 297 dvd's van Philadelphia naar Trump
De Britse talkshowhost James Corden heeft maar liefst 279 exemplaren van de film Philadelphia naar de Amerikaanse president Donald Trump gestuurd. Op deze onorthodoxe manier wil Corden de Amerikaanse president meer aandacht heeft en een beleid uitwerkt voor hiv/aids patiënten.
Orphan Black-acteur komt uit de kast.... en niemand is verrast.
Voor wie het nog niet duidelijk was na het bekijken van de serie Orphan Black, acteur Jordan Gavaris die de extravagante homo Felix Dawkins speelt is ook echt homo. De acteur bevestigde dat in een interview. Het is voor het eerst dat Jordan Gavaris over zijn seksuele geaardheid praatte omdat “niemand er nog nooit naar gevraagd heeft.”
Generation M wint Diversity Ambassador Award
Generation M van MNM won gisteren de Diversity Ambassador Award tijdens Pink Brand of the Year 2017 in Antwerpen. Het programma van Karolien Debecker haalde eerder al twee nominaties binnen als Pink Brand of the Year in zowel de categorie LGBTQ Friendly Company als in Diversity Ambassador. In die laatste categorie won het programma gisteren goud. Generation M werd uitgeroepen tot diversiteitsambassadeur omdat het radio- en online team elke dag opnieuw werk maakt van diversiteit.
Mister Gay Belgium organisatoren zetten een punt achter hun relatie
Na bijna 8 jaar hebben Mister Gay Belgium-organisatoren Bram Bierkens en Ivan Dennis een punt achter hun relatie gezet. Dat laat Bram Bierkens weten via zijn persoonlijke Facebook-pagina. De twee gaan verder als vrienden door het leven.
Geen nieuw seizoen meer van Sense8
De serie werd geregisseerd door de transgender regisseuses Lana en Lilly Wachowski. De serie volgde de avonturen van acht panseksuele personages die geestelijk met elkaar in contact staan.
Raf Van Puymbroeck ruilt Mister Gay Belgium sjerp voor high heels
De voormalige Mister Gay 2016 en docent sport en bewegen aan de Thomas More Hogeschool Raf Van Puymbroeck (22) blijft ook na zijn jaar een verhaal van diversiteit vertellen, maar deze keer wel via dans. Want samen met Jef De Prins (20) en Yannick Van Damme (18) stelde hij tijdens het Mister Gay Belgium gala zijn nieuwe project ‘Trinxx’ voor. Een formatie bestaande uit 3 jonge mannen, die dansen op naaldhakken – high heels.
Video:Jaimie Deblieck is de nieuwe Mister Gay Belgium
De 18-jarige student tuinbouw, Jaimie Deblieck uit het West-Vlaamse Roeselare werd zaterdagavond in Theater Elckerlyc in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium 2017, een verkiezing voor homoseksuele mannen, waarbij ze op zoek gaan naar een ambassadeur van en voor de Belgische LGBT gemeenschap.
Derde plek voor Mister Gay Belgium op Mister World verkiezing
De 36-jarige John Fernandez Raspado is donderdagnacht op Grand Canaria verkozen tot de nieuwe Mister Gay World 2017. Mister Gay Belgium Raf van Puymbroeck werd de tweede runner-up en moest enkel Mister Gay Spanje laten voorgaan.
Video: België als laatste naar finale songfestival
België heeft zich kunnen plaatsen voor de finale van het Eurovisie Songfestival van aanstaande zaterdag. Blanche vertegenwoordigde ons land in Kiev met het nummer City Lights. Net als vorig jaar sleepte ons land als laatste een ticket voor de finale in de wacht.
Homo's tippen Italië als winnaar Eurovisie Songfestival
Het Italiaanse liedje ‘Occidentali’s karma’ gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen. Italië kreeg een nipte meerderheid van de stemmen in de poll die de zender organiseerde. Zweden, België en Nederland zouden volgens de kijkers respectievelijk op de tweede, derde en vierde plaats eindigen.
Hilde Crevits in jury Mister Gay Belgium
Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) zal op 27 mei mee beslissen wie de nieuwe Mister Gay Belgium wordt. De minister zal samen met ondermeer Sven De Ridder, Josje Huisman, Stefaan Degand en Jean-Marie Pfaff zetelen in de jury.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2017 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).