Orphan Black-acteur komt uit de kast.... en niemand is verrast.
Generation M wint Diversity Ambassador Award
Mister Gay Belgium organisatoren zetten een punt achter hun relatie
Geen nieuw seizoen meer van Sense8
Raf Van Puymbroeck ruilt Mister Gay Belgium sjerp voor high heels
Video:Jaimie Deblieck is de nieuwe Mister Gay Belgium
Derde plek voor Mister Gay Belgium op Mister World verkiezing
Video: BelgiŽ als laatste naar finale songfestival
RuPaul krijgt eigen ster op de Hollywood Walk of Fame Video: James Corden stuurt 297 dvd's van Philadelphia naar Trump
Homo's tippen ItaliŽ als winnaar Eurovisie Songfestival
Het Italiaanse liedje ĎOccidentaliís karmaí gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen. ItaliŽ kreeg een nipte meerderheid van de stemmen in de poll die de zender organiseerde. Zweden, BelgiŽ en Nederland zouden volgens de kijkers respectievelijk op de tweede, derde en vierde plaats eindigen.
Hilde Crevits in jury Mister Gay Belgium
Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) zal op 27 mei mee beslissen wie de nieuwe Mister Gay Belgium wordt. De minister zal samen met ondermeer Sven De Ridder, Josje Huisman, Stefaan Degand en Jean-Marie Pfaff zetelen in de jury.
Riverdale-actrice komt als biseksueel uit de kast
Stranger Things en Riverdale-actrice Shannon Purser heeft op Twitter bekend gemaakt dat ze bi is. De 19-jarige actrice deed vorige week al een uitspraak dat ze het moeilijk had om haar seksualiteit te verzoenen met haar geloof. In een emotionele boodschap heeft ze nu haar hart helemaal gelucht.
Rusland doet niet mee aan Eurovisie Songfestival
Rusland doet dit jaar niet mee aan het Eurovisie Songfestival omdat hun kandidate, Julia Samoylova, van OekraÔne geen toelating krijgt om het land binnen te komen. Organisator EBU heeft aan Rusland twee alternatieven aangeboden maar daar gingen de Russen niet op in.
Ricky Martin gaat partner van Gianni Versace spelen in American Crime Story
Ricky Martin gaat de partner van de vermoorde modeontwerper Gianni Versace spelen in het nieuwe seizoen van American Crime Story. Het is voor het eerst dat hij een homoseksueel personage zal spelen sinds hij in 2010 als homo uit de kast kwam.
Finalisten Mister Gay Belgium krijgen rondleiding in het Parlement
Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puymbroeck en de MGB-finalisten hebben donderdag een officiŽle rondleiding in het federale parlement gekregen door senator†Pol Van Den Driessche.
Netflix geeft eerste beelden van seizoen 5 van Orange Is The New Black vrij
Naar jaarlijkse gewoonte heeft Netflix de trailer voor het nieuwe seizoen van 'Orange Is The New Black' op het net gegooid. De trailer gaat verder op,de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen.
Ian McKellen doet emotionele getuigenis in kortfilm
Acteur Sir Ian McKellen vertelt in een aangrijpende kortfilm over hoe het was om als homoseksuele jongen op te groeien in het Groot-BrittanniŽ in de jaren 40 en 50 voordat homoseksualiteit gelegaliseerd werd. De film werd gemaakt voor de de tentoonstelling Britainís Queer British Art die nog tot in oktober loopt in het Tate museum.
Barry Manilow komt (opnieuw) uit de kast
De legendarische zanger en entertainer Barry Manilow (73) heeft op bekend gemaakt dat hij homo is. Dat is opmerkelijk want in 2014 trouwde hij al met zijn vriend en manager Garry Kief. Ook voor zijn trouwe fans was het een publiek geheim dat de zanger van hits zoals Mandy en Copacabana homo is.
Doctor Who krijgt lesbische compagnon
Voor het eerst in meer dan 50 jaar krijgt Doctor Who een lesbische compagnon. Bill,gespeeld door actrice Pearl Mackie maakt meteen van haar verschijning in de reeks duidelijk dat ze op vrouwen valt.
George Michael na drie maanden in intieme kring begraven
Vierennegentig dagen na zijn overlijden op kerstdag is pop-icoon George Michael (53) woensdag in intieme kring begraven.
De Kerstman is een homoseksuele zwarte man in nieuw kinderboek
De kerstman is een homoseksuele zwarte die samen met zijn blanke man op de noordpool leeft. Dat is het onderwerp van een nieuw (engelstalig) kinderboek dat tegen kerstmis in de winkels moet liggen.
Primeur voor de Power Rangers: Eerste lesbische superheld in de bioscoop
Eťn van de nieuwe Power Rangers in de gelijknamige nieuwe film is een lesbienne. Het is de eerste keer dat een superheldenfilm uitpakt met een openlijk homoseksueel hoofdpersonage.
Video:Geen Beauty and the Beast-release in MaleisiŽ na censuur
Disney gaat de nieuwe live-action versie van ďBeauty and the BeastĒ niet vertonen in MaleisiŽ nadat de censuurcommissie een Ďhomoseksueleí scene heeft verwijderd.
George Michael stierf een natuurlijke dood
De dood van George Michael is niet te wijten aan drugsmisbruik. Volgens de lijkschouwer is de zanger een natuurlijke dood gestorven. George Micheal bezweek op eerste kerstdag aan aan een verwijding van de hartspier en leververvetting. George Michael overleed plots op eerste kerstdag, hij was 53. Zijn plotse dood bracht de geruchtenmolen op gang.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2017 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select