Baby zomervoordeel
Netflix ontslaat Kevin Spacey
George Michael postuum bovenaan Britse hitlijst
Mister Gay Belgium-organisator slachtoffer van identiteitsfraude
Truus Druyts wint L-Day award
13 Reasons Why-acteur spreekt zich uit tegen conversietherapie
Geest van Freddie Mercury helpt tekenfilmfiguur uit de kast
Ex-Mister Gay Belgium Raf Van Puymbroeck en Bram Bierkens zijn koppel
Dochter van Jackie Chan komt uit de kast
Cavaria maakt genomineerden voor Awards bekend George Michael domineert Homo Top 100
Carriere van Downton Abbey-acteur geschaad door homo-rol
Downton Abbey-acteur Rob James-Collier beweert dat zijn carrière schade heeft opgelopen omdat hij in de Britse reeks gestalte gaf aan de homoseksuele butler Thomas Barrow.
Deze hit mag Macklemore niet brengen tijdens rugby-finale van de voormalige premier van Australië
De voormalige premier van Australië Tony Abbott wil niet dat rapper Macklemore zijn nummer ‘Same Love’ brent tijdens een optreden in de pauze van een rugbywedstrijd. Momenteel kunnen de Australiërs zich via de post uitspreken over een mogelijke openstelling van het huwelijk voor homoseksuele koppels.
Laura Groeseneken vertegenwoordigd ons land op het Songfestival
Laura Groeseneken (27 jaar) gaat België in mei vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Lissabon. Lieven Van Gils had Laura als eerste te gast in zijn talkshow waar Peter Van de Veire het nieuws bekend maakte. Ze trakteerde het publiek en de kijkers al meteen op een adembenemend optreden.
Dynasty-acteur Gordon Thomson komt uit de kast
De Canadese acteur Gordon Thomson, die in de jaren tachtig bekend werd door zijn rol van Adam Carrington in Dynasty, is tijdens een interview uit de kast gekomen.
Lady Gaga stelt Europese tournee uit
Lady Gaga heeft het Europese luik van Joanna World Tour uitgesteld nadat ze met chronische pijnen werd opgenomen in het ziekenhuis. Ook het concert in Antwerpen van 1 oktober is naar een latere datum verplaatst.
Eddie Izzard wil de politiek in
Komiek Eddie Izzard denkt eraan om te stoppen met optreden en de politiek in te gaan. Als het hem lukt om verkozen te geraken wordt hij de eerste transgender in het Britse parlement. Komiek Eddie Izzard denkt eraan om te stoppen met optreden en de politiek in te gaan. Als het hem lukt om verkozen te geraken wordt hij de eerste transgender in het Britse parlement.
Noorwegen stuurt lesbische thriller naar de Oscars
Noorwegen stuurt de lesbische thriller Thelma naar de Oscars. De film van regisseur Joachim Trier dingt mee naar het beeldje voor de ‘Beste Buitenlandse Film’ en neemt het zo op tegen de Belgische inzending La Fidèle van Michaël R. Roskam.
Nieuwe postume single van George Michael uitgebracht. Beluister hem hier!
Negen maanden na zijn overlijden is er een nieuwe postume single van George Michael uitgebracht. Fans van het eerste uur zullen het nummer mogelijk wel herkennen want Fantasy was al eerder een b-kant tijdens de jaren 90 maar werd nu geremixt door Nile Rodgers van Chic.
VIDEO:Nurse Jackie-acteur komt uit de kast als bottom
De Lebanese-Amerikaanse acteur Haaz Sleiman heeft wel een zeer openhartige bekentenis gedaan op Facebook. De acteur die in de ziekenhuisserie Nurse Jackie gestalte geeft aan Mohammed ‘Mo-Mo’ De La Cruz komt uit de kast als homo en als bottom.
Video:P!nk geeft emotionele speech voor haar zesjarige dochter tijdens VMA-Awards
P!nk heeft tijdens haar aanvaardingsspeech van de Michael Jackson Video Vanguard Award tijdens de MTV VMA-awards een lans gebroken voor diversiteit. Ze vertelde het verhaal over haar zesjarige dochter Willow die zich niet goed in haar vel voelde door toedoen van haar klasgenootjes.
BBC maakt serie over Grindr-seriemoorden
De BBC gaat een driedelige televisieserie maken over de slachtoffers van de Grindr-seriemoordenaar Stephen Port. The Barking Murders vertelt het verhaal vanuit jet standpunt van de families van de vier slachtoffers en hun zoektocht naar wat hun zonen en broers is overkomen. Wanneer de serie te zien zal zijn heeft de BBC niet bekend gemaakt.
Zoektocht naar nieuwe Mister Gay Belgium gestart
Naar jaarlijkse gewoonte gaf de Mr Gay Belgium-organisatie het startschot van de ‘Zoektocht start vandaag’-campagne op de Antwerp Pride en opende ze opnieuw de inschrijvingen. Want vanaf eind januari 2018 zullen er weer 12 finalisten strijden voor de titel van Mister Gay Belgium.
Stan Van Samang sluit Antwerp Pride af
Ook Stan Van Samang zal te zien zijn tijdens het afsluitende festival in Antwerpen. Dat werd woensdagavond laat bekend gemaakt door de organisatie. Daarmee is de affiche voor het closing festival helemaal volledig.
Koninklijke onderscheiding voor uitgever van Zij aan Zij
De uitgeefster van het Nederlandse lesbische blad Zij aan Zij heeft afgelopen vrijdag een koninklijke onderscheiding gekregen voor haar buitengewone verdiensten. Tijdens het evenement ter ere van het 25-jarige bestaan van Zij aan Zij de onderscheiding in de Orde van Oranje Nassau van de Amsterdamse wethouder van diversiteit, Simone Kukenheim,
Gaylive vanaf nu ook op Patreon
Vanaf vandaag heeft Gaylive.Be ook een eigen Patreon-pagina waar er tegen betaling extra berichten en video's te vinden zijn.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).
Select