5GB in plaats van 4GB
Meer dan tienduizend atleten ingeschreven voor de Gay Games in Parijs
Israelische worstelkampioen komt uit de kast
Grijpt Marokko naast de wereldbeker 2026 omdat homoseksualiteit strafbaar is?
Tom Daley en Dustin Lance Black worden vader
Video:Gezondheid van Marieke Vervoort gaat snel achteruit
Voetbalmagazine onder vuur voor homofobe opmerkingen
Zwitserse scheidsrechter komt uit de kast
FIFA waarschuwt homoseksuele supporters voor geweld tijdens Wereldbeker voetbal in Rusland
Eerste uitzendkantoor voor transgenders opent de deuren in Nederland Vijf jaar cel voor voormalige para die transvrouw met hamer bewerkte
Amerika's enige openlijke homoseksuele profvoetballer stopt ermee
Robbie Rodgers, de enige openlijk homoseksuele voetballer in de Amerikaanse competitie, heeft aangekondigd dat hij stopt met voetballen. De nu 30-jarige verdediger van LA Galaxy kondigde al eerder aan dat hij op rust ging maar kwam op dat besluit terug nadat hij uit de kast kwam als homo.
Meer dan 850 atleten uit 48 landen voor Antwerp Brilliant Games
Meer dan 850 sporters uit 48 verschillende landen zullen tussen 2 en 5 november afzakken naar Antwerpen voor de eerste editie van de Antwerp Brilliant Games 2017. Daarmee overtreft het sportieve holebi-evenement nu al de verwachtingen.
Video: Zus van Radja Nainggolan openhartig over haar coming-out
Riana Nainggolan (29), de tweelingzus van Radja, vertelt in een video hoe haar coming-out verliep. De video maakt deel uit van de Heroes Of football campagne.
Voormalige atleet Colin Jackson komt publiekelijk uit de kast
De Britse atleet Colin Jackson (50) heeft tijdens een interview op de Zweedse televisie voor het eerst openlijk gesproken over zijn homoseksualiteit. Hij deed dat in de serie Rainbow Heroes.
Dragqueen Gia Gunn nu ook officieel een vrouw
Gia Gunn, die enkele jaren geleden meedeed in Ru Paulís Drag Race, is nu ook officieel een vrouw. Haar geboorteakte geeft vanaf nu ook haar nieuwe gender aan.
Topsportclubs lopen mee in Antwerpse Pride
De Antwerpse voetbalclubs Royal Antwerp FC, KFCO Beerschot-Wilrijk en City Pirates, basketbalclubs Port of Antwerp Giants, zwemclub Brabo en volleyclub Topvolley Callant Antwerpen zullen samen met de Brusselse rugbyclub Straffe Ketten zullen op met een delegatie meelopen in de tiende editie van de Antwerp Pride. Die gaat door op 12 augustus.
Amerikaanse basketbalspeelster Sue Bird komt uit de kast
De Amerikaanse basketbalspeelster Sue Bird (36) heeft in een interview voor de Amerikaanse zender ESPN voor het eerst over haar relatie met haar teamgenote Megan Rapinoe (32) gesproken.
Video:Red Flames voetbalsters komen uit de kast
Twee Red Flames (U19) vertellen in een nieuw campagnefilmpje voor het Europese initiatief Heroes of Football dat ze op meisjes vallen. Kassandra Missipo en Lowiese Seynhaeve spelen samen in het damesteam van A.A. Gent.
World Outgames 24 uur voor de start grotendeels geannuleerd
Op minder dan 24 uur voor de start van De World Outgames heeft de organisatie de meeste sportevenementen en zowel de openings als sluitingsceremonie geannuleerd. Het nieuws werd met een kort berichtje op de Facebook-pagina meegedeeld.
Canadese polsstokspringer Shawn Barber komt uit de kast
Wereldkampioen polsstokspringen Shawn Barber heeft via zijn Facebookpagina bekend gemaakt dat hij "homo en trots" is. In het bericht dankt hij ook zijn ouders voor de steun die ze hem de afgelopen tijd hebben gegeven en bedankt hij zijn vrienden.
Inschrijvingen voor World Outgames vallen tegen
Twee maanden voor de start van de World Outgames in Miami Beach vallen de inschrijvingen voor het sportevenement tegen. Voor de dertig sporten die op het programma staan hebben zich maar 2.000 sporters ingeschreven. Dat is aanzienlijk minder dan de verwachtte 10.000 deelnemers en zelfs minder dan de 5.000 atleten die bij de vorige World Outgames in Antwerpen aanwezig waren. Dat blijkt uit cijfers die Outsports kon inkijken.
NFL-Quarterback wil schadevergoeding van 4,5 miljoen voor homoroddels
Een voormalige quarterback uit de NFL-competitie heeft een rechtszaak ingespannen tegen een man die beweert dat hij homo is. Kordell Stewart vraagt een schadevergoeding van 4,5 miljoen dollar.
Marieke Vervoort opnieuw enkele dagen in coma
Marieke Vervoort heeft opnieuw enkele dagen in coma gelegen. Dat laat de rolstoelatlete zelf via Facebook weten. Deze keer lag een blaasinfectie aan de basis van het ziekenhuisbezoek.
Voormalig autocoureur Danny Watts komt uit de kast
De Britse autocoureur Danny Watts heeft tijdens verschillende interviews bekende gemaakt dat hij homo is. De voormalige autocoureur durfde pas na zijn actieve carriŤre uit de kast te komen.ĒIk had het gevoel dat ik het verborgen moest houden.Ē
Mister Gay Belgium wordt ambassadeur voor Heroes Of Football
Mister Gay Belgium 2016 Raf Van Puymbroeck (22) wordt de contactpersoon voor voetballers die homo, lesbisch of biseksueel zijn. Dat heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond bekendgemaakt.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).
Select
Select