Marieke Vervoort opnieuw enkele dagen in coma
Finland keurt het homo-huwelijk nog eens goed
Transgenders in Ecuador hebben voor het eerst gestemd volgens hun gekozen gender
Tanzania dreigt met het publiekelijk outen van homomannen
Voormalig autocoureur Danny Watts komt uit de kast
Antwerpenaar Sandro Cossero is de nieuwe Mister Leather Belgium
Mister Gay Belgium wordt ambassadeur voor Heroes Of Football
Eerste jeugdboek voor de lagere school over transgender voorgesteld
Trump draait richtlijn voor gender-neutrale toiletten terug Tien jaar gevorderd voor Maasmechelaar die twee jongens neerschoot
Video: Nieuwe Mister Gay Belgium-finalisten voorgesteld
Afgelopen donderdag werden in het Antwerpse Felix Pakhuis tijdens een bruisende persconferentie de “gouden 12” Mr. Gay Belgium-finalisten 2017 voorgesteld. Aan de oproep om de 22-jarige, docent sport en bewegen, Raf Van Puymbroeck op te volgen als Mister Gay Belgium 2017 gaven meer dan 145 mannen een positief gevolg.
Marine Le Pen wil van homo-huwelijk af
De Franse extreem-rechtse presidentskandidate Marina Le Pen (Front National) wil het homo-huwelijk afschaffen en vervangen door een vernieuwde partnerschapsregeling. Dat staat te lezen in haar verkiezingsprogramma.
Deense voetballers lanceren campagne tegen homofobie
De Deense Bond van Voetbalspelers heeft een campagne gelanceerd die homofobie in het voetbal moet aanpakken. Verschillende spelers zetten hun schouders onder de actie.
Mannen die anti-homoflyer verspreidde moeten voor de rechter verschijnen
Het Nederlandse Openbaar Ministerie gaat drie mannen vervolgen omdat die in oktober vorig jaar een anti-homeflyer verspreid hebben in Amsterdam De drie, twee mannen uit Den Haag en een uit Rotterdam, hebben bekend dat ze de folders in twee wijken hebben verspreid. Daarmee wilden ze naar eigen zeggen een discussie losmaken. De drie mannen hebben zichzelf bij de politie gemeld, toen die hen op het spoor was gekomen. 
Video:YouTuber Bryan Odell komt uit de kast
De 26-jarige YouTuber Bryan Odell is in zijn nieuwste video uit de kast gekomen als homo. Zaterdag postte hij het filmpje op zijn kanaal BryanStars dat 716.000 abonnees heeft. Hij noemde het filmpje het meest persoonlijke dat hij de afgelopen acht jaar gemaakt heeft.
Nederlands opsporingsprogramma gaat op zoek naar gaybashers
Het Nederlandse programma ‘Opsporing Verzocht’ gaat vanavond (dinsdag 14 februari) op zoek naar de gaybashers die een homo-koppel in oktober in Amsterdam in elkaar sloegen.
Rapster Young MA komt uit de kast
De uit Brooklyn afkomstige rapster Young MA heeft bekend gemaakt dat ze een lesbienne is. Vorig jaar scoorde ze een hit met het nummer 'Oouuu'.
Casa Rosa en çavaria steken biseksuelen een hart onder de riem op Valentijn
Met een valentijnsactie op de Korenmarkt in Gent maken Casa Rosa en çavaria biseksualiteit zichtbaar en roepen ze op om biseksuele personen te steunen door een selfie te maken. Met de slogan ‘Make your love visible’ willen ze mensen vragen wat liefde uit te dragen naar biseksuele personen.
Begrafenis George Michael opnieuw uitgesteld
De begrafenis van George Michael is nog maar eens uitgesteld. De familie en fans van de overleden Wham!-zanger hadden gehoopt om eind januari de plechtigheid te kunnen houden maar de Britse politie heeft het lichaam van de op 26 december overleden zanger nog niet vrijgegeven.
Ook Nieuw-Zeeland wil historische veroordelingen van strafblad van homomannen halen
Na Groot-Brittannië en Wales gaat ook Nieuw Zeeland historische veroordelingen voor sodomie van het strafregister van hiervoor veroordeelde homo-mannen halen.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2017 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Valentijn 2017