Sale 2017
Video:K's Choice steekt debuutsingle in nieuw jasje
Video: Will and Grace krijgen tien nieuwe afleveringen
President Obama kort gevangenisstraf van Chelsea Manning in
Video:Çavaria reikt Lifetime Achievement Awards uit aan hele LGBT-gemeenschap
Ierland versoepelt verbod op bloeddonaties voor homoseksuelen
Video: Ian Thomas wil af van genderrollen
Wetsvoorstel voor gelijke behandeling transgender personen in Nederlandse Tweede Kamer
Boy George wordt gezicht van Dior Homme
Video:Bekende Amerikaanse holebi's en transgenders danken Obama LGBT-gemeenschap afwezig op website van Witte Huis
Snowden vraagt gratie voor klokkenluidster Chelsea Manning
Edward Snowden, heeft aan de Amerikaanse President Obama gevraagd om klokkenluider Chelsea Manning gratie te verlenen. Manning maakte meer dan 700.000 geheime documenten over aan WikiLeaks en zit hiervoor een gevangenisstraf van 35 jaar uit.
Mister Gay Belgium stopt samenwerking met ereheer Abdellah Bijat
De organisatie van Mister Gay Belgium stopt de samenwerking met eerste ereheer Abdellah Bijat (23). Zijn lint is hij echter niet kwijt. De organisatie liet dat weten aan ZiZo nadat Bijat op zijn blog al had aangegeven dat hij al aan de kant werd gezet.
President Obama blikt tijdens afscheidstoespraak terug op LGBT-verwezenlijkingen
Tijdens zijn afscheidstoespraak heeft de Amerikaanse President Barack Obama teruggeblikt op zijn verwezenlijkingen van de afgelopen acht jaar. Ook voor de Amerikaanse LGBT-gemeenschap werd er heel wat vooruitgang geboekt.
Gouden medaillewinnares Caster Semenya trouwt met haar vriendin
Olympisch gouden medaille winnares Caster Semenya is afgelopen zaterdag op haar 26ste verjaardag getrouwd met haar vriendin Violet Raseboya. Het huwelijk ging door in het Zuid-Afrikaanse Pretoria.
Welles, nietes: dan toch geen nieuwe afleveringen van Will and Grace
De soap rond eventuele nieuwe afleveringen van Will and Grace krijgt steeds meer weg van een spelletje welles-nietes. Nadat eerder actrice Megan Mullally en acteur Leslie Jordan lieten uitschijnen dat er mogelijk tien nieuwe afleveringen van de in de jaren negentig succesvolle comedy zouden komen heeft Debra Messing op Twitter gezegd dat er (nog) geen plannen zijn.
Antwerp Pride start feestjaar met China Lights
Het nieuwe jaar wordt een feestjaar voor Antwerp Pride dat in augustus 2017 aan haar tiende editie toe is. Antwerp Pride start haar feestjaar met een cadeautje voor alle holebi’s, transgenders en hun vrienden: op zondagavond 8 januari kan iedereen met een exclusieve korting naar China Lights in de Antwerpse Zoo.
Hackers plaatsen berichten over dood George Michael op Twitteraccount van zijn vriend
Na het overlijden van George Michael is de Twitteraccount van zijn vriend Fadi Fawaz gehackt geweest en zijn er berichten geplaatst waarin werd gemeld dat de zanger zelfmoord heeft gepleegd. Dat bevestigde Fawaz aan het Britse dagblad The Daily Mirror.
Acteur bevestigt de terugkeer van Will and Grace
Acteur Leslie Jordan, die in de serie Will and Grace de rol speelde van Beverly Leslie, heeft tijdens een radiointerview bevestigd dat de komische serie volgend televisieseizoen terugkomt. In het radioprogramma op KPBS liet hij zich ontvallen dat de Amerikaanse zender NBC tien nieuwe afleveringen heeft besteld. De opnames zijn gepland voor volgende zomer.
Boy George noemt overlijden George Michael desastreus
Boy George heeft in een emotioneel Twitter-bericht gereageerd op de dood van George Micheal. Hij noemde het overlijden van de voormalige Wham! zanger desastreus.
Will and Grace actrice Debbie Reynolds overlijdt aan een gebroken hart
De Amerikaanse actrice Debbie Reynolds is woensdag op 84-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Reynolds was de moeder van de dinsdag gestorven Star Wars-actrice Carrie Fisher. Het nieuws werd bekendgemaakt door haar zoon Todd Fisher, zo meldt persbureau Reuters.
Jongen vraagt zijn vriend ten huwelijk tijdens Beauty and the Beast
Sander Gerritsen kreeg dinsdagavond de verrassing van zijn leven tijdens een avondje theater in Gent. Zijn vriend Lorenzo Martens vroeg zijn Sander, in aanwezigheid van Josje Huisman, Jan schepens en meer dan 3000 getuigen, op een sprookjesachtige manier ten huwelijk tijdens de musicalvoorstelling ‘Beauty and the Beast’ in Flanders Expo.
Elton John zingt mogelijk op begrafenis George Michael
Elton John zal mogelijk op de begrafenisplechtigheid van George Michael zingen. Dat melden de Britse media. Volgens hen zou Elton John van plan zijn om 'Don't Let The Sun Go Down On Me' te zingen tijdens de begrafenis. George Michael werd op kerstdag door zijn partner Fadi Fawaz dood in bed aangetroffen. Hij werd 53 jaar.
George Michael overleden
Voormalig Wham!-zanger George Michael is zondag op 53-jarige leeftijd overleden. "Het is met groot verdriet dat ik moet mededelen dat onze geliefde zoon, broer en vriend George thuis is overleden tijdens de Kerst", meldt zijn publicist.
Amerikaan die 30 jaar kreeg voor hiv-besmetting krijgt nieuwe rechtszaak
Een Amerikaanse man die in 2015 tot een gevangenisstraf van dertig jaar werd veroordeeld omdat hij vier mannen heeft blootgesteld aan hiv en een man heeft besmet, krijgt een nieuw proces. Micheal L. Johnson werd door een volledig blanke en heteroseksuele jury schuldig gevonden. Bijna twee derde van de jury leden in die zaak gaven openlijk toe dat ze geloofden dat homoseksualiteit zowel een zonde als een keuze is.
Russen verbieden Overwatch comic met lesbische kus
De Russische anti-homo propaganda wet heeft weer toegeslagen. Dit keer is een stripverhaal over het videospel Overwatch verboden omdat in het verhaal een lesbische kus voorkomt. De wet uit 2013 verbiedt de propaganda van homoseksueel gedrag en de distributie van informatie over homoseksualiteit bij minderjarigen.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2017 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Sale 2017