5GB in plaats van 4GB
media

TrinXX naar live-shows Belgium Got Talent


gepost op 07/04/2018 om 06:00

Delen

TrinXX, de dansformatie rond Ex-Mister Gay Belgium Raf Van Puymbroeck (23) mag de komende weken aantreden in de live-shows van Belgiumís Got Talent.

TrinXX dat naast Raf van Puymbroeck ook nog bestaat uit Jef De Prins (20) en Yannick Van Damme (18) danst vooroordelen en taboes weg op hoge hakken. Met hun deelname wil TrinXX wil het hokjes denken en enkele heersende taboes doorbreken.

"Je moet op elk moment 100% jezelf kunnen zijn. We vinden ook dat we qua rechten en aanvaarding van holebiís en transgenders zeker interantionaal nog een hele weg af te leggen hebben. We kaarten met TrinXX die stereotiepen en vooroordelen aan, want ook mannen kunnen en mogen onderandere dansen op hoge hakken", zegt Raf.

Juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Stan Van Samang en Dan Karaty zagen de voorbije weken talloze kandidaten hun kans wagen in de Stadsschouwburg. Op vrijdag 6 april deelden ze de laatste Ďjaísí uit. Nadien evalueerde de jury alle acts die hen wisten te bekoren nog een laatste keer om vervolgens hun ultieme selectie te maken. De 42 talenten die werden uitgekozen zullen zich vanaf volgende week opnieuw smijten in de studioshows met een gloednieuwe act.
In de eerste 6 shows betreden telkens 7 talenten het podium. Slechts 2 van hen kunnen doorstoten naar de spannende live finale op vrijdag 25 mei. Eťn finalist wordt meteen aangeduid door de jury, de andere bepaalt de kijker thuis.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).