Bij Moible Vikings stel je je abonnement zelf samen
media

Karolien Debecker volgt Jan Hautekiet op


gepost op 30/03/2018 om 07:00

Delen

Karolien Debecker maakt de overstap van MNM naar Radio 1 en volgt daar Jan Hautekiet op die begin 2019 met pensioen gaat. Hij presenteert momenteel zijn laatste seizoen van Hautekiet op Radio 1.

Dit najaar zal Karolien Debecker, bekend van Generation M op MNM, met de ploeg van Radio 1 een nieuw programma maken waarbij de luisteraars eveneens een bepalende rol gaan spelen. Maar voor het zover is sluiten Jan Hautekiet en Karolien Debecker Hautekiet gepast met een reeks uitzendingen op locaties in de week van 4 tot en met 8 juni.
Karolien Debecker: Ik kijk er erg naar uit om bij Radio 1 radio te maken en de luisteraars ook daar een platform te bieden. Dat heb ik de voorbije jaren ook gedaan met het team van Generation M. Er ontstond een echte community waarin jongeren een stem kregen en elk thema bespreekbaar werd.
Elke generatie heeft nood aan informatie en het recht om zijn mening te delen en dus neem ik die dynamiek met de luisteraar graag mee naar Radio 1. Wat een eer trouwens om de fakkel over te nemen van een groot radioman als Jan. Ik was als 14-jarige al zijn grootste fan.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ɠ2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).