media

Video: De Fab Five zijn terug in Queer Eye reboot


gepost op 06/02/2018 om 22:00

Delen

Netflix heeft de succesvolle serie Queer Eye opnieuw van stal gehaald. De originele reeks van Queer Eye For The Straight Guy liep vanaf 2003 vijf seizoenen lang en kreeg ook een Vlaamse make-over met ‘De Heren Maken De Man’. De reboot van Queer Eye is vanaf woensdag 7 februari te zien op Netflix.

In de originele serie namen vijf homoseksuele mannen die op hun eigen vakgebied een expert waren, een hetero onder handen en gaven hem een hele nieuwe look. De originele Fab Five waren Ted Allen (Voeding en wijnkenner), Kyan Douglas ("Grooming Guru"), Thom Filicia ("Design Dokter"), Carson Kressley ("Modebeest") en Jai Rodriguez (“Cultuurkenner”).

Aan het basisconcept is er in de nieuwe reeks niets veranderd. De enige grote aanpassing, naast een nieuwe Fab Five, is dat de serie zich niet langer alleen afspeelt in New York maar Atlanta.

De nieuwe Fab Five bestaan uit Bobby Berk (Design), Karamo Brown (Cultuur), Antoni Porowski (Voeding en wijn), Jonathan Van Ness (verzorging) and Tan France (Mode).

De heren nemen in de nieuwe achtdelige reeks zowel mannen als vrouwen onder handen die niet altijd dezelfde achtergrond of waarden hebben als de Fab Five.

De serie is vanaf woensdag 7 februari te zien via Netflix.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select