agenda

Video: Bekendste showqueens worden United Queens


gepost op 17/01/2018 om 14:00

Delen

Vier van Vlaanderens bekendste travestieshowgroepen gaan onder de noemer United Queens een unieke show brengen in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Op zaterdag 13 oktober brengt the Shining Diva’s, Les Femmes Uniques, Les Filles de Malines en Les Folles de Gand een avondvullend spektakel vol met glitter, pluimen, dansers en nooit eerder geziene combinaties.

Al jaren werken de United Queens met hun individuele groepen aan hun topreputatie. Onder leiding van Zsa Zsa Lamor zijn de Shining Diva’s al jaren een vaste waarde in de Antwerpse gayscene. Miss Michelle van Les Folles de Gand is dan weer de bezieler van de jaarlijkse Miss Travestie Belgie-verkiezing terwijl Daniela de Malines en Selina Pearl (Les Filles de Malines) ieder jaar de Show Queen Awards uitreiken. Miss Moonlight van Les Femmes Unique werd in 2007 Miss Travestie Belgie.

Het belooft alvast een spectaculaire avond te worden want niet alleen brengen de groepen hun beste acts van het moment ook zullen de verschillende showqueens op het podium opduiken met showqueens en dansers waarmee ze nog nooit samen mee op het podium hebben gestaan.


Tickets voor de voorstelling op 13 oktober zijn te verkrijgen via Teleticketservice.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).