buitenland

Video: Opnieuw een homo aangevallen in Amsterdam


gepost op 08/01/2018 om 20:00

Delen

In Amsterdam zijn op een goede week tijd twee homo’s in elkaar geslagen. Afgelopen zaterdag werd de 25-jarige Xeverio mishandeld en beroofd toen hij uit de metro kwam. Op nieuwjaarsdag werd ook al een 22-jarige man mishandeld door vier mannen.

Xeverio werd zaterdag door drie mannen voor homo uitgemaakt toen hij in de metro zat. Toen hij uit de metro kwam werd hij door de mannen tegen de grond gestampt, met een baksteen geslagen en beroofd.De vader van het slachtoffer beschreef het voorval op Facebook. De verdachten zijn volgens hem twee Surinamers en een Marokkaan. Aan de aanval houdt de 25-jarige man een hersenschudding over.
(Lees verder na de Facebook-post)


Ook op nieuwjaarsdag werd een homo slachtoffer van geweld. Na een feestje bij enkele vrienden was hij op weg naar huis toen hij door enkele mannen werd uitgescholden voor kankerflikker en homo. Ook hij kreeg een slag en viel daardoor op de grond. Aan dit incident liep hij een verwonding op aan zijn hand en twee afgebroken voortanden. Na het incident maakten de aanvallers zich uit de voeten.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).