5GB in plaats van 4GB
buitenland

Levenslang voor lesbienne die haar vriendin vijf jaar lang mishandelde


gepost op 16/10/2017 om 22:00

Delen

Een vrouw die haar lesbische vriendin jarenlang in elkaar sloeg zodat die aan de meer dan 90 aparte verwondingen stierf is door een Britse rechtbank tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Hiervan moet ze zeker 22 jaar zitten. Op beelden van net voor het overlijden van de dertigjarige vrouw is ze onherkenbaar door de vele zwellingen over haar hele lichaam en gezicht.

Lyndsey Vaux (30), had vijf jaar lang een relatie met Becky Reid. Tijdens die relatie werd ze constant uitgescholden,misbruikt, geslagen en uitgehongerd. Geen enkele verwonding die de vrouw tijdens de relatie opliep werd in een ziekenhuis verzorgd. De rechter was niet mals voor Becky Reid in zijn vonnis dat hij vorige week uitsprak. Je controleerde ieder aspect van Lyndsey haar leven tot op het punt dat ze het contact verbrak met haar familie en vrienden. Het is duidelijk dat ze van u hield maar dat ze bang was van u en uw opvliegend karakter. Jij manipuleerde haar emoties terwijl je je eigen gedrag goed praatte en je haar regelmatig sloeg. Jij controleerde alles in huis en zorgde enkel voor jezelf en je moeder. Daardoor hongerde je Lyndsay uit die moest bedelen voor restjes eten.

Ze was te bang om hulp te zoeken bij de politie of bij buren en ze was gewoon te bang om je te verlaten. Je hebt geen spijt getoond voor je acties.

Daarbij veroordeelde de rechter Becky Reid tot een levenslange gevangenisstraf.Pas nadat ze 22 jaar heeft uitgezeten kan ze een vervroegde vrijlating vragen.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ɠ2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select