agenda

Nieuw kiessysteem moet manipulatie van Homo Top 100 voorkomen


gepost op 11/10/2017 om 23:00

Delen

De Homo Top 100 krijgt dit jaar niet alleen een nieuwe frisse look maar ook een niet kiessysteem dat fraude onmogelijk moet maken. Vanaf 12 oktober 2017 kan iedereen weer zijn favoriete hit in de de jaarlijkse hitlijst met de 100 beste holebi-songs aller tijden stemmen.

"Manipulatie van stemmen door de allerhevigste fans is zo goed als onmogelijk gemaakt, zo kun je vanaf elk IP-adres maar één keer je stem uitbrengen”,vertelt Bjorn Grootjans van Enig Verschil. “Daarnaast zullen de stemmen van de vakjury dit jaar voor 50 procent tellen, à la Eurovisiesongfestival. Ook hebben we flink de schaar gezet in de longlist met songs, die wat aan obesitas begon te lijden.”

Of de aanpassingen zullen leiden tot een compleet andere lijst dan de voorbije jaren het geval was, kun je zelf gaan ontdekken op de Homo Top 100-party in de Cargo Club (de voormalige Red & Blue).
Achter de draaitafels staan dan - voor de 14de keer - deejays Don Johnson & Lt. Castillo.

"Breng zeker je stem uit," besluit Grootjans. "En wees er zaterdag 11 november op tijd bij, hetero of holebi. Het wordt opnieuw een waanzinnig feest."
Mee stemmen kan op : www.homotop100.be

Dit was de top drie van vorig jaar:
3:Why Tell Me Why van Anita Meyer.


2: Soldiers Of Love van Liliane Saint-Pierre

1:Get Ready: Diep.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).