Baby zomervoordeel
media

Dochter van Jackie Chan komt uit de kast


gepost op 06/10/2017 om 13:00

Delen

De 18-jarige dochter van acteur Jackie Chan is donderdag op Instagram uit de kat gemok als lesbienne. Etta Ng plaatste een foto van zichzelf met een regenboogkleurige achtergrond op Instagram met daaronder de tekst “In het geval iemand de memo kreeg, Ik ben lesbisch”. Later veranderde ze de tekst in “#lgbtqai #lgbt #lesbian#androgynous’” en een regenboog emoji.

Jackie Chan had in 1998 een veelbesproken affaire met de moeder van Etta die een jaar later zwanger werd van haar dochter. Tijdens een interview in 2015 zei Etta dat haar vader niet betrokken was met haar opvoeding en dat ze Jackie Chan niet als vader ziet.

Op dezelfde dag dat Etta via Instagram uit de kast kwam plaatste ook haar vriendin Andi Autumn een bericht waarin ze Etta bedankte om bij haar te wonen.
In haar bericht schrijft ze dat ze beiden al veel gediscrimineerd werd door familie, vrienden en de Hong Kongse samenleving.
“We leven in zo een internationale stad en toch zijn er nog zoveel mensen die met een gesloten geest leven. Maar niets van dit alles telt als ik weet dat je iedere morgen naast me zult zijn. Etta: Ik hou van je.

???? #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

Een bericht dat is gedeeld door @stolenmilktea opDelen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select