Bij Moible Vikings stel je je abonnement zelf samen
binnenland

Ouders in elkaar geslagen meisje zoeken getuigen


gepost op 06/09/2017 om 23:00

Delen

De ouders van het meisje dat zaterdag op een fuif in elkaar werdd geslagen omdat ze haar homoseksuele vriend verdedigde, smeken getuigen om zich te melden. De moeder van Amber Terwingen (18) kan niet geloven dat niemand iets gezien heeft op de chirofuif.

De feiten speelden zich afgelopen zaterdag af tijdens de chirofuif ‘Bal Tropical’ in Bocholt. “Wat een leuk avondje uit moest worden is, in een ware nachtmerrie ontaard”, zo zegt het meisje in Het Belang van Limburg. “Ik nam het voor Mathijs op, maar werd tegen de grond geduwd waarna ze met vijf man zijn beginnen slaan en stampen”, zo vertelde Amber, die een gebroken neus en gekneusde oogkas aan de afranseling overhield aan het Belang van Limburg.

Nu doet ook haar moeder een oproep naar getuigen in de krant.

“Het gaat niet goed met haar”, zegt mama Miriam. “Het onderzoek loopt, maar de politie komt geen stap verder zonder getuigen. Daarom willen wij, als ouders van Amber en Mathijs, een extra oproep naar getuigen doen. Als iemand iets weet of iemand iets heeft gezien: meld je dan alsjeblieft. Mail mij, spreek mij aan op Facebook of laat iets aan de politie weten. Het mag anoniem. Getuigen mogen er zeker van zijn dat we nooit de namen bekend zullen maken. Als ouders gaan we er kapot aan dat de daders vrijuit gaan. Het kan toch niet dat ze voor zoiets ongestraft blijven?”

Wie Miriam wil bereiken, kan haar mailen: maria.florax@hotmail.com

Bron:Het Belang van Limburg

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).