binnenland

Parket opent onderzoek naar beroofde naakte minderjarige in homo-seksclub


gepost op 17/08/2017 om 22:00

Delen

Het Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar de aanwezigheid van een minderjarige in een Brusselse homoseksclub. De zeventienjarige jongen werd er dinsdag alleen naakt aangetroffen in één van de kamers. Hij was beroofd van zijn gsm en portefeuille.

Volgens La Derniére Heure betrad de jongen samen met vier waarschijnlijk meerderjarige mannen rond halfzes ’s morgens Club 3000 aan het Zuidstation. Het personeel van de zaak zou de leeftijd van de jongen niet gecontroleerd hebben. Rond negen uur werd de jongen naakt aangetroffen door één van de personeelsleden. De mannen die de jongen meenamen naar de seksclub waren toen al vertrokken.

Volgens de vader van de jongen werd zijn zoon mogelijk gedrogeerd in de dancing waar hij de andere mannen ontmoette. Op de camerabeelden van de seksclub is te zien dat de jongen gewillig met de andere mannen binnen ging. Pas na het verlaten van de club zou de jongen beseft hebben dat hij meegenomen was naar een seksclub.

De jongen sprak na het verlaten van de club een vrouw aan en verwittigde met haar gsm zijn ouders. Die stapten naar de politie. De jongen werd medisch onderzocht op sporen van seksueel geweld.

Bron: La Dernier Heure

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).