media

Gaylive vanaf nu ook op Patreon


gepost op 09/08/2017 om 16:00

Delen

Vanaf vandaag heeft Gaylive.Be ook een eigen Patreon-pagina waar er tegen betaling extra berichten en video's te vinden zijn.

“Gaylive brengt al meer dan vijftien jaar aan de lopende band berichten uit het LGBT-wereldje. Dit is een nieuwe stap om het voorbestaan van de site te waarborgen en tegelijkertijd te vernieuwen”, aldus uitgever en hoofdredacteur van Gaylive.Be Marc Dirix.

Via de Patreon-pagina krijgen supporters of abonnees toegang tot exclusief beeldmateriaal, nieuwsberichten en previews.
“We lanceren deze extra dienst naar aanleiding van Antwerp Pride omdat we hiermee een goed voorbeeld kunnen neerzetten met het soort materiaal dat we als rewards zullen aanbieden voor onze Patreon supporters.”

De eerste lading van rewards zijn de interviews die we gedaan hebben naar aanleiding van Antwerp Pride met ondermeer burgemeester Bart De Wever en Antwerp Pride voorzitter Bart Abeel. Maar ook de komende dagen krijg je als Patreon-supporter exclusief videomateriaal via de Patreon-pagina.

“Hiermee stappen we mee in het “value for value” model. Een gedeelte van de Gaylive berichtgeving zal gratis blijven terwijl we aan betalende bezoekers een meerwaarde aanbieden.”

Van twink tot showqueen
Gaylive.Be steunen kan al vanaf 5 euro. “Dan krijg je de rewards die bij het twink level horen. Wil je nog meer dan kan je één van de andere levels (cub, bear, dragqueen of showqueen) kiezen. Afhankelijk daarvan krijg je verschillende rewards van een simpele shoutout tot een producercredit in een van onze reportages.
Alle info over de verschillende rewards vind je op onze Patreon pagina.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).