Last Minutes, Reizen en Hotels Vergelijken?
media

Nieuwe single van Yasmine acht jaar na haar overlijden


gepost op 07/08/2017 om 00:00

Delen

Acht jaar na haar overlijden komt er een "nieuwe" single uit van de Vlaamse zangeres Yasmine. De zangeres zou het nummer een jaar voor haar dood als demo hebben opgenomen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Yasmine zou het nummer een jaar voor haar dood hebben opgenomen

Yasmine, in het echte leven bekend als Hilde Rens, stapte op 25 juni 2009 uit het leven. Yasmine liet een rijk gevuld repertoire achter dat tot op vandaag op de radio te horen is.
Het nummer "Kwart voor tijd" werd nu, na goedkeuring van de familie van Yasmine, op muziek gezet. Eric Melaerts, een boezemvriend van Yasmine en producer van onder meer Yasmines platen "Blauw" en "Yasmine" werkte er aan mee.

De familie van de zangeres gaf de toestemming om de geluidsopnames te herwerken en uit te brengen. "Het was raar om de stem te horen van iemand die al acht jaar dood is", reageert hij in "Het Nieuwsblad". "In de studio was het soms echt happen naar adem. Maar het is wel een sterke song geworden. Donker, heel erg zoals ze was."

De opbrengst gaat naar Make-A-Wish waarvan Yasmine jarenlang meter was. Het nummer is dinsdag tussen 17 en 18 uur voor het eerst te beluisteren op Radio 2.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.†

Bron: Het Nieuwsblad

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).