media

Nieuw seizoen van the L-Word op komst


gepost op 12/07/2017 om 14:00

Delen

De Amerikaanse zender Showtime heeft plannen voor een nieuw seizoen van the L-word.In het nieuwe seizoen zouden verschillende vaste personages opnieuw opduiken. Bedenkster Ilene Chaiken zou samen met actrices Jennifer Beals, Katherine Moenig en Leisha Hailey de serie produceren.

The L-word was een populaire serie over de belevenissen van een uiteenlopende groep lesbiennes in Los Angeles die zes seizoenen lang liep. Het nieuws van een eventuele mogelijke reŁnie is geen verrassing want toen de cast en bedenkster Ilene Chaiken in mei opnieuw bij elkaar kwamen voor een reŁnie lieten ze al verstand ar ze een nieuw seizoen wel zagen zitten.
ďToen we in 2009 stopten dachten heel veel mensen dat het stokje wel zou worden doorgegeven en dat er heel wat programmaís zouden komen die de lesbiennes zouden portretteren. Maar er is helemaal niets.Het voelt alsof het (de serie red.) terug moet komenĒ, zei Chaiken toen.

Jennifer Beals, Katherine Moenig en Leisha Hailey zullen terug in de huid kruipen van Bette Porter, Alicia Pieszecki en Shane McCutcheon. De andere actrices zouden mogelijk ook opnieuw opduiken in het nieuwe seizoen.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).