Last Minutes, Reizen en Hotels Vergelijken?
media

Video: James Corden stuurt 297 dvd's van Philadelphia naar Trump


gepost op 22/06/2017 om 00:00

Delen

De Britse talkshowhost James Corden heeft maar liefst 279 exemplaren van de film Philadelphia naar de Amerikaanse president Donald Trump gestuurd. Op deze onorthodoxe manier wil Corden de Amerikaanse president meer aandacht heeft en een beleid uitwerkt voor hiv/aids patiŽnten.

De actie van de Britse komiek komt er nadat zes leden ontslag namen uit de presidentiŽle hiv/aids-adviesraad omdat ĎTrump niets geeftí voor deze problematiek. Ook verdwenen de secties over hiv/aids en LGBT- rechten van de website van het Witte Huis.

Tijdens zijn monoloog voor The Late Late Show zei Corden dat Trump er moet zijn voor alle Amerikanen, ook diegene die besmet zijn met hiv en aids.
Ook de door zijn administratie voorgestelde veranderingen aan de door president Obama in het leven geroepen ziekteverzekering zouden er voor zorgen dat gemarginaliseerde Amerikanen met hiv en aids uit de boot zullen vallen.
ďTrump moet daar om geven. Wij moeten daar allemaal om geven.Ē

Omdat Corden voor het eerst iets over de ziekte leerde door de film Philadelphia te zien heeft hij 297 kopies van de film naar het buitenverblijf van Trump in Florida gestuurd.
ďHet was de eerste keer dat ik iets zag over deze ziekte op televisie en toen ik er meer over vernam begon ik er om te geven. Vandaag dacht ik misschien is dat het probleem. Misschien geeft hij niets om aids omdat hij Philadelphia niet gezien heeft.Ē

De talkshowhost stuurde alle exemplaren die hij via het internet kon kopen naar Trump en riep zijn kijkers op om hun exemplaar ook naar Trump te sturen.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).