media

Mister Gay Belgium organisatoren zetten een punt achter hun relatie


gepost op 07/06/2017 om 17:00

Delen

Na bijna 8 jaar hebben Mister Gay Belgium-organisatoren Bram Bierkens en Ivan Dennis een punt achter hun relatie gezet. Dat laat Bram Bierkens weten via zijn persoonlijke Facebook-pagina. De twee gaan verder als vrienden door het leven.

Bram Bierkens en Ivan Denis vormden sinds 16 juni 2009 een koppel en begonnen enkele jaren later samen met de organisatie van de Mister Gay Vlaanderen verkiezingen die later werd omgedoopt tot Mister Gay Belgium. Op 27 mei jl. werd de achttienjarige Jaimie Deblieck verkozen als de nieuwe Mister Gay Belgium.

In 2014 werd het koppel door de organisatie van Mister Gay World gevraagd om de MGW-organisatie te versterken als verantwoordelijken voor het Europese continent. Als de jongste directors ooit binnen MGW waren ze verantwoordelijk om de verschillende Mister gay verkiezingen in heel Europa op te volgen, de Europese kandidaten die in aanmerking komen voor een deelname aan de MGW verkiezing te selecteren en de verkozen finalisten te begeleiden in hun voorbereidingen naar de finale toe.

Ivan Denis was als topsporter één van de ambassadeurs van de WorldOutgames die in Antwerpen plaatsvonden. Momenteel is hij aan te slag als consultant bij het Antwerpse Theater Elckerlyc. Bram Bierkens werkt als researcher voor verschillende televisieprogramma’s die op de commerciele televiezenders te zien zijn.

Het koppel groeide de laatste maanden uit elkaar, zo schrijft Bram Bierkens in zijn Facebook-post.
“De laatste tijd zijn we elkaar uit het oog verloren, gingen onze zakelijke en persoonlijke interesses niet meer uit naar dezelfde dingen. Ivan en ikzelf gaan uit elkaar als vrienden. We hadden een zeer mooie tijd samen en hebben prachtige momenten beleefd. Deze koesteren we nu, maar gaan elks onze eigen weg. Wat niet eenvoudig zal zijn!”

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select