media

Ricky Martin gaat partner van Gianni Versace spelen in American Crime Story


gepost op 13/04/2017 om 22:00

Delen

Ricky Martin gaat de partner van de vermoorde modeontwerper Gianni Versace spelen in het nieuwe seizoen van American Crime Story. Het is voor het eerst dat hij een homoseksueel personage zal spelen sinds hij in 2010 als homo uit de kast kwam.

Na de rechtszaak tegen O.J Simpson en orkaan Katrina komt in het derde seizoen de moord op de modekoning aan bod. De focus van de reeks ligt op de drie maanden durende moordtocht van Andrew Cunanan in 1997. Hij bracht toen vijf mensen om het leven waaronder Gianni Versace. Na de moord op Versace pleegde hij zelfmoord. Eerder was al bekend dat Darran Criss Cunanan zou spelen, en  dat Penélope Cruz gestalte zou geven aan Donatella Versace. Aan dat rijtje wordt nu Ricky Martin toegevoegd als Antonio D’Amico, de partner van Versace (gespeeld door de relatief onbekende Édgar Ramírez).

Het derde seizoen van American Crime Story is gebaseerd op het boek Vulgar Favors uit 1999 waarin journaliste Maureen Orth’s de moord op Versace en de daarop volgende klopjacht op zijn moordenaars reconstrueerde.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).