media

Touristicogay krijgt nieuw broertje


gepost op 04/03/2017 om 09:00

Delen

Touristicogay heeft er een nieuw broertje bij: de Touristicogay blog. Het wordt de plek waar je kan genieten van de persoonlijke verhalen achter de nieuwsberichten die verschijnen op www.touristicogay.be.

Een bezoek aan een bestemming, een nieuw event, een diepte interview… vanaf nu kan je het terugvinden op de nieuwe blog, met als doel de bezoeker warm maken voor de beste gay travel, lifestyle en events. Het nieuws over deze thema’s blijft uiteraard op de vertrouwde website Touristicogay.be

We pakken uit met een aantal boeiende blog berichten:

Ludo smits was 19 jaar het gezicht van gay discotheek Red and Blue en was de bezieler van het event ‘Navigaytion’. We hebben een uniek diepte interview met hem over zijn leven en de toekomst. Hij neemt hierbij geen blad voor de mond.

In een opiniestuk laat ik mijn licht schijnen op de vraag: ‘is er nog een toekomst voor gay Antwerpen’?

Bram Bierkens heeft onlangs zijn nieuwe lichting kandidaten voorgesteld om de huidige ‘Mister gay Europe’ Raf van Puymbroeck op te volgen. We hebben een interview met hem over deze moeilijke opdracht.

Touristicogay heeft onlangs op het ATV nieuws een interview gegeven over het holebitoerisme. De reportage kan je herbekijken op de blog.

De volgende maanden staat er nog heel wat te gebeuren: nieuwe interviews, Mister gay Belgium verkiezing, een trip met de gayfriendly cruise maatschappij Celebrity Cruises, Antwerp pride en nog zo veel meer.

De Touristico Blog vind je hier.Ook via sociale media kan je Touristicogay volgen: via de facebook pagina Touristico/touristicogay en via Instagram: touristicogay.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).