5GB in plaats van 4GB
Sport

NFL-Quarterback wil schadevergoeding van 4,5 miljoen voor homoroddels


gepost op 01/03/2017 om 13:00

Delen

Een voormalige quarterback uit de NFL-competitie heeft een rechtszaak ingespannen tegen een man die beweert dat hij homo is. Kordell Stewart vraagt een schadevergoeding van 4,5 miljoen dollar.

De voormalige quarterback van de Pittsburgh Steelers en Chicago Bears legde een klacht neer tegen de bekende internetpersonality Andrew Caldwell. Tijdens een radio-interview in 2015 beweerde Caldwell dat hij van zijn homoseksualiteit was genezen en ook dat hij afspraakjes had met Stewart. Ondertussen heeft hij wel toegegeven dat de afspraakjes verzonnen waren. Dat weerhield Stewart echter niet om alsnog een klacht neer te leggen tegen Caldwell. In zijn klacht staat te lezen dat "Stewart zijn hele leven een heteroseksuele man is geweest en nog steeds is.

De sportpersoonlijkheid zegt dat hij door de valse beweringen van Caldwell op persoonlijk en professioneel vlak schade heeft geleden omdat op homoseksualiteit in de sportindustrie nog steeds een taboe rust. De uitlaten hebben zijn betrouwbaarheid en respect een klap hebben gekregen.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ɠ2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).