Bij Moible Vikings stel je je abonnement zelf samen
agenda

Casa Rosa en çavaria steken biseksuelen een hart onder de riem op Valentijn


gepost op 10/02/2017 om 22:00

Delen

Met een valentijnsactie op de Korenmarkt in Gent maken Casa Rosa en çavaria biseksualiteit zichtbaar en roepen ze op om biseksuele personen te steunen door een selfie te maken. Met de slogan ‘Make your love visible’ willen ze mensen vragen wat liefde uit te dragen naar biseksuele personen.

Op dinsdag 14 februari organiseert Casa Rosa in samenwerking met de werkgroep BI van çavaria een heuse valentijnsactie gericht op het zichtbaar maken van biseksualiteit. De Korenmarkt wordt ’s middags opgeleukt door een enthousiaste en kleurrijke groep die voorbijgangers oproept om bi’s te steunen en hen een valentijnskaartje meegeeft met wat meer informatie op.


“Met de slogan ‘Make Your Love Visible’ willen we mensen vragen om biseksuele personen een hart onder de riem te steken” aldus Cathy Heyman van Casa Rosa. “Dit door een selfie te posten met de hashtags #bimyvalentine en #bivisibility. Iets wat je makkelijk en snel even kan doen op straat maar ook op school, op het werk, in de sportclub, op café, …”


Woordvoerder van çavaria Jeroen Borghs duidt: “Biseksualiteit is erg onzichtbaar in onze maatschappij. We willen mensen hier op een ludieke manier van bewust maken. Er zijn nog veel misverstanden rond biseksualiteit, ook binnen de holebi- en transgenderbeweging”

Mensen die met vragen zitten of nood hebben aan een gesprek kunnen anoniem bellen, mailen of chatten met de Holebifoon. Casa Rosa biedt ook gesprekken op afspraak aan voor mensen die liever in persoon met iemand praten.

Praktisch

Wanneer: 14/2/2017, 11u30-14u

Waar: Korenmarkt, Gent

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).