Baby zomervoordeel
media

Wedstrijd: Win vrijkaarten voor Moonlight


gepost op 31/01/2017 om 20:52

Delen

Vanaf woensdag is de Amerikaanse dramafilms Moonlight ook bij ons te zien. De film werd geschreven en geregisseerd door Barry Jenkins die hiermee de Golden Globe voor beste film won en vorige week acht Oscar nominaties in de wacht sleepte.

De film speelt zich af in Miami en is opgedeeld in drie hoofdstukken. Elk hoofdstuk focust zich op een belangrijke periode in het leven van Chiron, een homoseksuele man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. Tijdens zijn kinderjaren, toen hij door jongens die hem pestte Little werd genoemd, ontmoet hij de drugsdealer Juan. De man ontfermt zich over de eenzame Little Chiron, die geen vader heeft en wiens drugsverslaafde moeder Paula één van Juans klanten is.

Als tiener wordt Chiron geconfronteerd met agressievere vormen van pesten en probeert hij zijn seksuele geaardheid te onderdrukken. De introverte jongeman heeft het moeilijk om een plaats in de wereld te vinden en heeft geen familie om op terug te vallen. Bovendien maakt hij deel uit van een stad en tijdperk waarin jonge mannen geweld als de oplossing voor alle problemen zien en homoseksualiteit als een zwakte beschouwen. Enkel zijn vriend Kevin biedt hem enige troost, maar al gauw worden de twee gedwongen om hun liefde voor elkaar op een drastische wijze te verbergen.

Tot slot is Chiron te zien als een volwassen, stoere man. Hij lijkt volledig veranderd, maar Kevin beseft dat alles slechts schijn is om zijn ware gevoelens te verbergen.
Lees onze recensie van Moonlight hier.

Wedstrijd: Win 1 van de duo-tickets voor Moonlight

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op 1 van de duo-tickets die we weggeven. Stuur een mailtje met je naam en adres naar Redactie@gaylive.be

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select