binnenland

Duiveluitdrijver op Most Wanted lijst


gepost op 28/01/2017 om 18:00

Delen

De 34-jarige Marokkaan die zich uitgaf voor een gebedsgenezer en door een uit de hand gelopen duiveluitdrijving de dood veroorzaakte van de negentienjarige Layla A. is door het Federale Parket op de lijst van de meest gezochte criminelen geplaatst. Othmane Galouby werd op 25 maart 2016 tot een gevangenisstraf van 10 jaar veroordeeld door het Hof van Beroep van Antwerpen wegens zware opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.

Othmane Galouby deed zich voor als een Islamitische gebedsgenezer om het 18-jarig meisje Layla A. van boze geesten (djinns) te verdrijven.

De gebedsgenezer heeft op 3 dagen verschillende sessies uitgevoerd. Hij las voor uit de Koran, liet Layla gezegend water over haar eten besprenkelen, liet haar ruiken aan musk en smeerde haar in met olijfolie.

De ergste foltering gebeurde in de nacht van 9 op 10 oktober 2009 toen Galouby het slachtoffer tot tweemaal toe heeft overgoten met kokend water. Daarna bracht hij op de buik en de knieŽn van Layla een bijtende soda aan, een stof die zelfs na het overlijden van het meisje in haar lichaam bleef nawerken.

Naast Galouby werden ook de namen van Aza Petrovic (homejacker) en Ali Bounou toegevoegd aan de lijst van de twintig meest gezochte criminelen.Alle gezochte criminelen staan op mostwanted.federalepolitie.be. Wie tips heeft, kan die discreet doorspelen via het gratis nummer 0800 30 300 of via e-mail: djo.perm@police.belgium.eu. Wie vanuit het buitenland belt, kan het het nummer +32 2 554 44 88 gebruiken.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select