buitenland

Anti-homo partij opgericht in Nederland


gepost op 07/12/2016 om 21:00

Delen

In Nederland is een nieuwe politieke partij opgericht met een uitgesproken anti-homo en anti-joods programma. De Vrije Democratische Partij wil meedoen met de komende Tweede Kamer-verkiezingen, maar tegen de partij is al een onderzoek naar discriminatie geopend omwille van enkele uitspraken van de partijleider Burhan Gökalp. Die kwam in het verleden al in aanraking met het gerecht voor drugsfeiten.

“Homoseksualiteit in Nederland, is een besmetelijke ziekte, waar we met SPOED van af moeten. Anders hebben we geen nieuwe na geslacht meer !.” meldde de partij op haar Twitter-account.


De partij wil dan ook zo snel mogelijk komaf maken met het homo-huwelijk. In een amateuristisch interview dat de partij op YouTube heeft gezet zegt de partijleider het volgende.

"Elk geloof verbiedt dat. Het past niet. Stel je voor dat iedereen homoseksueel zou zijn. Dan kunnen er over een tijdje geen mannen en vrouwen meer trouwen. En als mensen van hetzelfde geslacht met elkaar trouwen, kunnen we geen nieuwe generaties meer krijgen."

Niet alleen homoseksuelen krijgen het te verduren van de VDP.
Op Facebook schreef de partij dat joden hun eigen volk afgeslacht hebben en ze Hitler aan de macht hebben geholpen “joden zijn erger dan de duivel“.
Het Bureau Discriminatiezaken heeft ondertussen een klacht tegen de partij ingediend bij het Openbaar Ministerie.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).