agenda

Holebi-filmfestival van Vlaams-Brabant vertoont 23 films op 11 locaties


gepost op 07/10/2016 om 00:00

Delen

Het Holebi-Filmfestival van Vlaams-Brabant heeft zijn volledige programma bekend gemaakt. Tijdens de zestiende editie zijn er 23 films, 1 documentaire en 21 kortfilms te zien. Drie podiumvoorstellingen en 1 evenement vervolledigen de kalender. Het filmfestival gaat van 10 tot 29 november door in elf Vlaams-Brabantse steden.

Op 10 november wordt de kick-off gegeven met een grandioze openingsavond in het Leuvense provinciehuis met de verkiezing van de winnaar van de Holebi-Kort filmwedstrijd. Uit de inzendingen kozen de organisatoren 21 naar eigen zeggen geweldige kortfilms uit binnen en buitenland. Eťn van deze kortfilms zal ook voor de aanvang van de langspeelfilms tijdens het festival vertoont worden.

Films
Zoals al eerder bekend werd gemaakt wordt de film The Danish Girl op maar liefst vier locaties vertoond tijdens het filmfestival. Maar daarnaast zijn er nog andere opmerkelijke voorstellingen: zo komen de regisseurs van zowel "Aleen" als "Et dimanche, le dťluge" naar de zaal om hun film persoonlijk toe te lichten en wordt de romantische komedie "Girl gets Girl" en Boulevard, de laatste film waarin Robin Williams heeft gespeeld, vertoont.Op 21 november wordt exclusief de Britse film "Fear of Water" vertoont in aanwezigheid van de filmmakers. Bij de documentaires die vertoont worden zit ook "Strike a Pose" over de controversiŽle Blond Ambition Tour van Madonna. De twee documentairemakers komen hiervoor naar Leuven.††


Het Holebi-filmfestival van Vlaams-Brabant gaat dit jaar door van 10 tot 29 november in Leuven Aarschot, Diest, Dilbeek, Halle, Kortenberg, Londerzeel, Sint-Pieters-Leeuw, Tienen, Vilvoorde en Wezembeek-Oppem.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select
Select