agenda

L-day: dag voor lesbische, biseksuele en trans-vrouwen


gepost op 28/09/2016 om 23:00

Delen

Zaterdag 1 oktober vindt in de Permeke bibliotheek in Antwerpen de L-day plaats. De ontmoetingsdag voor lesbische, biseksuele en trans*vrouwen staat in het teken van kracht, diversiteit en zichtbaarheid. Het evenement wordt georganiseerd door Folia vzw, šavaria, Het Roze Huis - šavaria Antwerpen en de vrouwenverenigingen van šavaria.

Ook dit jaar bieden we weer een programma boordevol interessante workshops. Vind je inner strength met mindfulness en weerbaarheidstraining. Leef je fysiek uit tijdens de girls on bikes motortocht, de rock chick jamsessie met Dunja Mees (The Voice), de stadswandeling of de citygolf. Laat je helemaal gaan in de gender playground, de dragking workshop, het literair salon van Kartonenn Dozen of de open mic van Merhaba.

We gaan ook in dialoog over samenleven in diversiteit, luisteren naar de verhalen van oudere holebi's en transgenders, buigen ons over ouderschap met šavaria en geven een stem aan het jong geweld van Wel Jong Niet Hetero. Het inhoudelijke deel sluiten we af met een intergenerationeel debat met Petra De Sutter, Anke Hintjens, Isha Van Alsenoy, Majo Van Ryckeghem, Ellen Sleeuwaert en Sam van Merhaba.

Daarna feesten en dansen we verder tot in de vroege uurtjes!
Waar? Permeke bibliotheek, De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen

Wanneer? Zaterdag 1 oktober, vanaf 13 uur

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ɠ2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).