agenda

Lezing: waar je moet opletten als homo bij je volgende reis


gepost op 21/09/2016 om 15:00

Delen

Gays en reizen. Een combinatie die zeer goed hand in hand gaat want steeds meer en meer mensen gaan op zoek naar hun ideale vakantie via het internet. Maar waar moet je als homoseksuele toerist allemaal rekening mee houden? Op die vraag krijg je op 25 september een antwoord in de nieuwe gaybookshop Kartonnen Dozen in Antwerpen.

Nationaal en internationaal worden er heel wat gay (friendly) reizen aangeboden voor de LGBT-reiziger via online boekingssites. Maar ook de reguliere toeristische sector speelt meer en meer in op deze trend. Gays zijn dan ook een interessante doelgroep: velen hebben geen kinderen, houden van reizen, luxe en uitgaan. Vaak reizen ze meerdere keren per jaar. In een moeilijke commerciŽle markt is dit voor velen een ideale doelgroep. Dat kan er voor zorgen dat de LGBT-reiziger door het grote en diverse aanbod,door de bomen het bos niet meer kan zien.

Sven Boutsen, bezieler van de Gay travelnews website Touristicogay, gaat dieper in op het aspect gaytraveling. Wat is gay (friendly) traveling, welke gayevents zijn het bezoeken waard? Wat is een gaycruise en zijn gewone cruises gayfriendly? Zijn er reizen voor lesbiennes en transgenders? Zijn er magazines, boeken, Tv-programmaís die je kunnen helpen? Dit en nog veel meer krijg je op de lezing georganiseerd door de nieuwe gaybookshop Kartonnen Dozen.

Wil jij erbij zijn, kom dan op zondag 25 september om 16u naar het Roze Huis, Draakplaats 2, Antwerpen. Inkom bedraagt 5 euro en je steunt er de nieuwe bookshop mee. Je kan al tickets reserveren op www.kartonnendozenlgbt.be.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
…†2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).