agenda

Skunk Anansie volgend jaar opnieuw in Antwerpen


gepost op 10/08/2016 om 14:00

Delen

Op drie februari maakt Skunk Anansie de Lotto Arena in Antwerpen onveilig met hun toernee rond hun nieuwe plaat ‘Anachytecture’.

‘Anachytecture’ is de derde plaat al van Skunk Anansie sinds hun wedergeboorte in 2009. De band met de controversiële en uitgesproken frontvrouw Skin brengt zowel zijn ninetiesklassiekers 'I Can Dream', 'Weak', 'All I Want' en 'Hedonism' als nieuw werk naar de Lotto Arena.

Skunk Anansie sloot op 3 juli KluB C van Rock Werchter af met een knaller. Hun vierde Rock Werchter in 20 jaar. Met alweer een sterk staaltje alternative rock én met groot nieuws. Want Skin kondigde op het podium aan dat ze op vrijdag 3 februari concerteren in de Lotto Arena.

Het concert in Antwerpen maakt deel uit van de Europese tournee naar aanleiding van het recent verschenen album ‘Anarchytecture’. Hun derde plaat al sinds hun wedergeboorte in 2009. En nog steeds onder leiding van de controversiële en uitgesproken frontvrouw en schitterende zangeres Skin. “We zijn zeker en vast nog steeds een rockgroep,” lacht ze. “We zijn niet overgelopen naar dubstep of zo. Maar het is wel zonder twijfel de meest groovy plaat die we ooit gemaakt hebben.”

Luister op vrijdag 3 februari naar ninetiesklassiekers als ‘I Can Dream’, ‘Weak’, ‘All I Want’ en ‘Hedonism’ en naar nieuw werk van Skunk Anansie in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 45 euro.

Bol.com - Skunk Anansie - Anarchytecture cd

Skunk Anansie - Anarchytecture cd

Bol.com

15,99 €

Koop hier

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select