Baby zomervoordeel
agenda

Music for Orlando: muziek voor één wereld


gepost op 15/06/2016 om 20:00

Delen

Naar aanleiding van de tragische gebeurtenissen in Orlando geeft het Gentse sfeercafé A-pluss, in samenwerking met Wel Jong Niet Hetero, een sterk signaal tegen alle vormen van holebi- en transfobie. Met dit concert willen we onze steun betuigen aan de slachtoffers en een gezamenlijk signaal geven dat we samen sterker staan dan alleen. De boodschap luidt dan ook: Music for Orlando, Music for the World.

De daden waren verschrikkelijk, en we willen ze dan ook niet gebruiken als brandstof voor meer haat tegenover groepen in de samenleving. Laten we niet in die val van haat trappen.

Toon Porrez en Philippe Vanoverberghe (uitbaters A-pluss): “We organiseren dit omdat we moeten aantonen dat iedereen moet kunnen blijven feesten, zingen, fun hebben in het leven zoals men dat zelf wil. We mogen ons niet opsluiten, maar gaan voor één wereld!”

Jens Van Lierde (woordvoerder Wel Jong Niet Hetero): “Volgende generaties moeten zich veilig en goed in hun vel voelen. Wel Jong Niet Hetero zet samen met de lokale groepen volop in op sensibilisering via jeugdwerk en onderwijs en ontwikkelt een website waar tieners elkaar in een veilige omgeving kunnen ontmoeten."

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).