Last Minutes, Reizen en Hotels Vergelijken?
agenda

Line-up Milkshake Festival bekend


gepost op 26/05/2016 om 18:00

Delen

Het Milkshake Festival, dat dit jaar haar 5-jarige jubileum viert in het Amsterdamse Westerpark, heeft de complete line-up bekend gemaakt. Het festival zal voor het eerst niet één, maar twee dagen beslaan. Rond de 200 artiesten geven een optreden op een van de 18 verschillende podia. Milkshake haalt dit jaar een aantal grote artiesten naar Nederland. Onder andere de Canadese Peaches en Tiga, en de Amerikaanse Mykki Blanco, Amanda Lepore, Le1f en Lady Bunny zullen 30 en 31 juli optreden.

'We hebben dit jaar geprobeerd voor ieder wat wils in de line-up te verwerken’, vertelt organisator Marieke Samallo. ‘Hoewel we ons voorgaande jaren niet hoofdzakelijk op grote namen hebben gericht, zijn er dit jaar een aantal artiesten aanwezig waar we erg trots op zijn. Onder andere de Canadese electrogodin Peaches is echt een aanwinst voor het festival.’

200 artiesten, 18 stages
Allebei de dagen hebben een volledig unieke, internationale line-up. Rond de 200 artiesten zullen een optreden geven op een van de 18 verschillende stages. Bekende namen in de line-up zijn onder andere de Nederlandse Willie Wartaal, Mason en Zanillya, de Amerikaanse Mykki Blanco, Amanda Lepore, Le1f en Lady Bunny en de Canadese Peaches en Tiga.

Eye-catchers
Milkshake Festival staat bekend om haar uitbundige randprogrammering en excentrieke stages. Bijzondere eyecatchers dit jaar zijn 90s-stage ‘Our House’, gehost door clublegendes Percy en Nickie Nicole; het futuristische ‘Transformer’ stage, gehost door Joost van Bellen en Zu Browka en een 2000 vierkante meter grote rollerdisco.

For all who love...
In 2012 gingen Amsterdamse clubs AIR en Paradiso een samenwerking aan voor de eerste editie van het openminded festival. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken hebben. Milkshake festival viert de stad, zet zich in voor meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar en is er for all who love...

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).