lesbiennes

Lesbische moeder dient klacht in tegen spermabank omdat ze het verkeerde sperma kreeg


gepost op 01/10/2014 om 22:00

Delen

Een lesbische blanke moeder uit de staat Ohio heeft een klacht tegen een spermabank ingediend omdat die haar zaad van een zwarte man heeft verkocht. Haar afro-amerikaanse dochter werd twee jaar geleden geboren in het stadje Uniontown dat een volledige blanke bevolking heeft.

TIjdens de rechtszaak vertelde advocate hoe de biologische moeder pas in contact kwam met een ander ras toen ze aan de universiteit ging studeren. Haar dochtertje wordt nu reeds constant met vooroordelen geconfronteerd.
Alleen al een bezoek aan de kapper is voor de kleine problematisch, omdat het meisje het kroezelhaar van een Afro-Amerikaanse heeft, moet ze steeds naar een andere stad trekken om een fatsoenlijke knipbeurt te krijgen.
De Midwest spermabank heeft "een doorslaggevende fout gemaakt, die ze niet mag maken. Het is niet alsof je een pizza bestelt", zei de juriste op tv-zender NBC. De spermabank wil niet op de hele zaak reageren.
De moeder bestelde de spermastalen van donor 380. Iemand van mislas het met de hand geschreven nummer als 330 en stuurde het verkeerde sperma naar de IVF-kliniek.
Toen de vrouw zwanger geraakte met het ingebrachte sperma belde ze opnieuw naar de spermabank om sperma van dezelfde donor te bestellen voor haar partner. Toen werd haar verteld dat ze zwanger was van donor 330 in plaats van 380.
In de dagvaarding staat niet welke schadevergoeding de biologische moeder vraagt maar volgens de advocate wil ze genoeg geld om uit Uniontown te verhuizen naar een meer gekleurde stad met goede scholen.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ɠ2001- 2018 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).