lesbiennes

Lesbisch koppel zet vijfling op de wereld


gepost op 09/03/2011 om 12:22

Delen

Een Australisch lesbisch koppel zijn de gelukkige ouders geworden van vijf baby's. De geboorte van de vijfling zorgt ervoor dat de 27-jarige Melissa Keevers en haar 22-jarige partner Rosemary Nolan een record hebben gebroken.

De kans om een vijfling te krijgen zonder vruchtbaarheidsbehandeling is immers zestig miljoen op één.
De baby's Charlie, Noah, Eireann, Evie en Abby werden na 26 weken in januari via een keizersnede geboren. Maar liefst 25 verplegers assisteerden bij de geboorte en de baby's waren zo klein dat het koppel ze niet meteen konden vasthouden.
Melissa Keever werd zwanger door kunstmatige bevruchting met het sperma van een 27-jarige Amerikaanse rechtenstudent. De spermadonor heeft zijn rechten om de kinderen te ontmoeten opgegeven.
Het lesbische koppel heeft al een achttien maand oude baby,Lilly.
Om met de verzorging van de vijfling te helpen gaan Melissa en Rosemary een beroep doen op een team van verplegers. Om de kosten te dekken worden via de website '2 ladies,6 babies' om donaties gevraagd.
Aan het geluk van het koppel zit wel een schaduw want Rosemary Nolan kan de kinderen zelf niet adopteren omdat dit niet wettelijk mogelijk is in Queensland.

Delen

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
É 2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).