Vier republikeinse presidentskandidaten willen af van Amerikaans homo-huwelijk
Burgemeester wil geen gayprides meer in Venetië
Schutter cameraploeg was gepeste homo
Justin Timberlake en Jessica Biel krijgen LGBT-inspiratie Award
Politie valt binnen bij grootste site voor mannelijke escorts
Communicatiefout aan basis slechte aanpak homo-agressie in Gentse Rabotwijk
Extremistische rabbijn beschuldigd van moord en zes moordpogingen tijdens gaypride
Gentse burgemeester start onderzoek naar optreden politie na homofoob incident Rabotwijk
Miley Cyrus is panseksueel Jim 'Sheldon" Parsons verdient het meeste in televisieland
Skelte Willems mag naar Malta voor Mister Gay World-verkiezing
Malta heeft de voorbije maanden ook veel vooruitgang gemaakt voor LGBT's. Zo kunnen holebikoppels er nu trouwen en moet je geen medische ingreep meer laten uitvoeren als je op identiteitsdocumenten van geslacht wil veranderen.
Rugbyspeler Keegan Hirst: Ik voldoe aan alle macho-clichés. Hoe kan ik homo zijn? (+video)
De Britse rugby-speler Keegan Hirst is dit weekend in een groot interview in de krant The Mirror als homo uit de kast gekomen. Hirst is de eerste Engelse rugby league-speler die tijdens zijn profcarrière voor zijn homoseksuele geaardheid uitkomt.
Gezondheidsproblemen dwingen openlijk homoseksuele NFL-speler tot stoppen
De eerste openlijk homoseksuele NFL-speler heeft via Twitter bekend gemaakt dat hij om medische redenen per direct stopt met American Football.
Gemaskerde mannen gooien rookbommen op LGBT-congres in Oekraïne
Een groep gemaskerde mannen hebben zaterdag verschillende rookbommen in een congrescentrum in het Oekraïnse Odessa gegooid waar LGBT-activisten later die dag een stand van zaken zouden opmaken over de staat van de LGBT-beweging in het Oost-Europese land.
Jacht op nieuwe Mister Gay Vlaanderen geopend
Tijdens de Antwerp Pride werd al de aanzet gegeven maar vanaf nu is de zoektocht naar de opvolger van Mister Gay Vlaanderen Skelte Willems officieel geopend. Want vanaf eind januari 2016 zullen er weer 12 finalisten strijden voor de titel van Mister Gay Vlaanderen.
Beelden van date burgemeester Maastricht met lokhomo mochten niet uitgezonden worden
De Nederlandse omroep PowNed had de met een verborgen camera gemaakte beelden van de burgemeester van Maastricht Onno Hoes niet mogen uitzenden. Dat heeft een rechtbank in Amsterdam woensdag in een tijdelijk vonnis beslist. Een definitief vonnis volgt na een uitgebreider debat tussen alle betrokken partijen. De beelden waarop te zien was dat de burgemeester een afspraakje had met een lokhomo, leidde tot het ontslag van Hoes als burgemeester.
Jo De Poorter nieuwe presentator Royalty
Jo De Poorter gaat vanaf dit najaar het magazine Royalty op VTM presenteren. Birgit Van Mol, zijn voorgangster, had zelf eerder al aangegeven dat ze stopt.
Sam Smith deelt homofoob Instagram-bericht
De openlijk homoseksuele Britse zanger Sam Smith heeft op Instagram afgerekend met een homofobe valse Instagram-account.
Messentrekker Jerusalem Pride gecolloqueerd
De ultra-Orthodoxe Jood Yishai Shlissel, die zes mensen neerstak tijdens de gaypride van Jerusalem, is in een psychiatrische instelling opgenomen. Artsen moeten bepalen of de man terecht kan staan.
Genderklik moet gendermechanismen en heteronormatief denken doorbreken
De Vlaamse regering wil met een "genderklik" de klassieke gendermechanismen doorbreken en ervoor te zorgen dat iedereen "een leven kan uitbouwen zonder gehinderd te worden door gendergelieerde ideeën en verwachtingen". Het realiseren van die genderklik wordt één van de grote doelstellingen in het Vlaamse gelijkekansenbeleid de komende jaren. Dat schrijft Belga.
Poetin stuurt homoseksuele kat terug naar Antwerpen
Vladimir Poetin heeft de homoseksuele poes die de Belgische kunstenaar Hannes d’Haese hem had opgestuurd, geweigerd. Dat laat de Antwerpse WM Gallery in een persbericht weten.
Video:Conchita Würst sluit Antwerp Pride af
De Antwerp pride zit er nu helemaal op. En naar goede gewoonte is er groots afgesloten, met optredens op de Grote Markt. Natalia en Slongs Dievanongs traden op. Maar ook de Oostenrijkse diva Conchita Wurst kwam naar Antwerpen om voor een publiek van honderden holebi's én hetero's haar solo album Conchita voor te stellen.
100.000 bezoekers op Antwerp Pride
Zondag is op de Grote Markt in Antwerpen een succesvolle achtste editie van Antwerp Pride afgesloten met het Closing Festival met optredens van onder andere Alexander Rybak, Slongs Dievanongs, Natalia en Conchita Wurst. De organisatie blikt tevreden terug op de voorbij week. Er deden zich geen incidenten voor. De organisatie schat dat er 100.000 mensen de Antwerp Pride hebben bezocht.
Kevin Bacon wil meer mannelijk naakt in Hollywood-films
Kevin Bacon voelt zich als mannelijke acteur gediscrimineerd tegenover zijn vrouwelijke collega’s. Terwijl zij te pas en te onpas naakt mogen opdraven in Hollywood blockbusters moeten hij en zijn mannelijke collega’s hun broek aanhouden of sneuvelen de gedraaide naaktscénes bijna steevast op de montagetafel. Hij is dan ook op sociale media een campagne gestart voor meer mannelijk naakt op het bioscoop en televisiescherm.
Buren Bram Bierkens willen Antwerp Pride vlag weg
De buren van Mister Gay Vlaanderen-organisators Bram Bierkens en Ivan Denis hebben aan het koppel gevraagd om de vlag van Antwerp Pride die al enige tijd aan hun venster hangt te verwijderen.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
© 2001- 2015 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


BENL Alfa Romeo Rosso Days Testrit