Cavaria vraagt aangepast su´cidepreventiebeleid voor LGBT's
Assisenproces van start tegen voormalige operazanger die vriend wurgde
Christoff gaat Vlaamse hitlijst presenteren
Gay-icoon Joan Rivers overleden
Zaak van fatale duiveluitdrijving lesbienne voor de rechter
Video:Michael Sam naar Dallas Cowboys
Oegandese anti-homowet komt er opnieuw
Sven Pichal kruipt in de huid van Freddie Mercury
Vier jaar cel voor neerschieten Turk die homoseksuele roddels verspreidde Video:Justin Bieber stript op Amerikaanse televisie
Rusland organiseert geen eigen songfestival
Rusland gaat dan toch niet dit jaar met een familievriendelijke eigen versie van het Eurovisie Songfestival beginnen. Volgend jaar doet Rusland gewoon opnieuw mee met de Europese versie.
Handtastelijke ex-burgemeester Knesselare in beroep tegen veroordeling
De ex-burgemeester van Knesselare, Fredy Tanghe (Groep 9910) is tegen zijn veroordeling voor de aanranding van drie jonge mannen in beroep gegaan. Eerder dit jaar werd hij hiervoor door de correctionele rechtbank van Gent veroordeeld tot twaalf maanden cel.
Fontaines-rechtzaak opnieuw uitgesteld
De correctionele rechtbank van Brussel heeft dinsdag de zaak rond de homofobe agressie en de steekpartij in de Brusselse bar Fontainas uitgesteld tot 3 december. Dat schrijft het Nieuwsblad.
Rechtszaak steekpartij in holebibar Fontaines opnieuw van start
De correctionele rechtbank van Brussel heeft dinsdag de rechtszaak tegen de mannen die eind 2011 het personeel van het bekende holebi-cafÚ Fontaines lastig vielen verder gezet. Bij de schermutseling werd ÚÚn van de mannen neergestoken door een personeelslid van de bar.
Nieuw onderzoek tegen X-men regisseur Bryan Singer voor seksueel misbruik
De politie van New York is met een nieuw onderzoek begonnen tegen regisseur Bryan Singer. Tegen Singer werd een klacht ingediend door iemand die beweert dat hij eerder dit jaar seksueel misbruikt werd.
Video: Ouders krijgen te horen dat hun tweeling homo is
Een Amerikaanse tweeling zijn samen tegenover hun ouders uit de kast gekomen. Adam en Luke hadden elkaar al verteld dat ze op jongens vallen en besloten tegelijkertijd het nieuws te vertellen aan hun ouders. De twee jongens namen hun hele coming-out stiekem op en plaatsten het filmpje op YouTube.
Nog even geen openlijke homo in NFL-competitie
Geen enkel team uit de Amerikaanse NFL-competitie heeft de openlijk homoseksuele American footballer Michael Sam opgepikt nadat hij niet werd opgenomen door de St Louis Rams.
Foto+video: Brit Stuart Hatton is nieuwe Mister Gay World
De negenentwintigjarige Brit Stuart Hatton Jr. is zaterdag in Rome uitgeroepen tot de nieuwe Mister Gay World. Hij volgt hiermee Christopher Michael Olwage op. Mister Gay Vlaanderen 2014Willem Joris haalde de laatste tien finalisten niet en greep ook naast de andere titels.
Jongeren vloggen over genderverschillen
Flippo Life,Margot Vandersmissen en ShiSha zijn de drie winnaars van de Weetewa vlogwedstrijd. Sensoa en Mediaraven riepen eerder dit jaar jongeren via een wedstrijd op om te vloggen tegen stereotypen die de ronde doen over klassieke man/vrouw verhoudingen of holebiĺs. Tom De Cock (MNM-presentator en jurylid) maakte op 30 augustus de winnaars bekend.
Video: Nathalie Delporte neemt afscheid van Q-Music
Vrijdagmorgen heeft Nathalie Delporte na dertien jaar afcheid genomen van Q-Music. Na een korte vakantie zal zij terug te horen zijn op het kleinere broertje JOE fm.
Uit huis gezette en onterfde homo-tiener kan rekenen op massale steun.
Een tiener uit de Amerikaanse staat Georgia, die door zijn ouders geslagen werd en onterfd is toen hij uit de kast kwam als homo, heeft op ÚÚn dag meer dan 55.000 dollar opgehaald nadat een filmpje van zijn coming-out online werd gezet door een vriend.
Fotoverslag:Mister Gay World finalisten werken drukke agenda af
De kandidaten voor de titel van Mister Gay World hebben de afgelopen dagen in Rome verschillende opdrachten tot een goed einde moeten brengen. De speciale kook-opdracht werd gewonnen door het team van Mister Gay Vlaanderen Willem Joris.
Miss Spanje gebruikt Instagram om uit de kast te komen
De voormalige miss Spanje 2008 en 2013 Patricia Yurena is uit de kast gekomen door enkele fotoĺs te plaatsen van haar en haar vriendin op Instagram.
Nathalie Delporte ruilt Q-Music in voor JoeFM
Vanaf september is Nathalie Delporte niet langer meer te horen op Q-Music. Samen met haar collega Carl Schmitz maakt ze de overstap naar JoeFM. Daarmee lijkt het erop dat Delporte en Schmitz de laatste slachtoffers zijn geworden van de verjongingsoperatie die Q-Music momenteel ondergaat.
Willem Joris in Rome aangekomen voor Mister Gay World verkiezing
Mister Gay Vlaanderen Willem Joris is zondag in Rome aangekomen om ons land te vertegenwoordigen op de Mister Gay World verkiezing. Samen met 31 andere kandidaten wacht hem een drukke week voor de finale van zaterdag.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
ę 2001- 2014 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).