Last Minutes, Reizen en Hotels Vergelijken?

Waarom adverteren op Gaylive.Be?

Gaylive.Be brengt al 14 jaar nieuws voor de Vlaamse holebi's en transgenders. Adverteren op Gaylive.Be is dus de ideale manier om uw zaak of product bij deze doelgroep in beeld te brengen. Adverteren op het nieuwsgedeelte (dus niet in onze Lifestyle shop) van onze site kan doormiddel van een leaderboard of een rectangle. De leaderboard bovenaan de nieuwssite is altijd zichtbaar, op welke pagina in het nieuwsgedeelte de lezer zich ook bevindt. Op deze plek is slechts ruimte voor 15 adverteerders. Aan de rechterkant van deze pagina en onderaan onze nieuwsberichten is het ook mogelijk advertenties te plaatsen in de vorm van rectangles (formaat 300 op 300 pixels), met een link naar uw eigen website. Deze banners komen eveneens terecht in een bannerroulatiesysteem.

Voor deze banners of rectangles bieden wij twee formules aan:

Formule 1: Uw advertentie in ons roulatiesysteem

Uw advertentie wordt in ons roulatiesysteem geplaatst en draait mee op alle nieuwspagina's van Gaylive.Be. In ons roulatiesysteem zitten een beperkt aantal advertenties zodat iedere advertentie ruimschoots aan de beurt komt. Als uw campagne wordt doorkruist door een exclusieve campagne (zie hieronder) wordt uw campagne verlengd met de tijd dat deze exclusieve campagne loopt.

Kosten:
Per maand: € 95,-
Per kwartaal: € 250,-
Per half jaar: € 550,-
Per jaar: € 925,-

Formule 2: Uw advertentie gedurende een periode vast bovenaan onze pagina's

Als u uw bedrijf, product of evenement gedurende een bepaalde periode extra in de kijker wilt plaatsen kiest u het beste voor deze formule. De eerste advertentieruimte (bovenaan de pagina bij leaderboard en de eerste rectangle bovenaan) kunnen gereserveerd worden voor deze exclusieve advertenties.
Hierdoor bent u zeker dat uw advertentie gezien wordt wanneer u dat wil. Met andere woorden: uw advertentie heeft in deze blokken voorrang op de advertenties die in ons roulatiesysteem zitten.

Kosten:
Per week: € 95,-
Per maand: € 300,-
Per kwartaal: € 800,-

Gelieve ons te contacteren voor langere periodes.

Gaylive.Be: Nieuwsportal voor de Vlaamse Holebi.contacteer ons per e-mail
2001- 2019 Gaylive.Be (Webpool New Media Productions).


Select